Приятелски съвет - сложи си по-дебели дрешки за неделята, все пак си "жената на булдога", на мен ще ми е търсене да те стрелям по женствените части!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Голямата война! Тема за дискусия между "Ловците"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Волк доведи и твоята и аз да пострелям малко по такива частиПървоначално публикуван от VolkПриятелски съвет - сложи си по-дебели дрешки за неделята, все пак си "жената на булдога", на мен ще ми е търсене да те стрелям по женствените части!
Аз съм Булдог
Коментар
-
Самурай 1 няма да дойде,стяга нов звяр.Е100 ще го проверя
сега но отдавна не съм го чувал ,а и миналата седмица разбрах
че нещо е пре...ал соростите.Вълчо ти да не си слизал долу?Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Самурая да дойде при мен има място за него.Първоначално публикуван от derhunterСамурай 1 няма да дойде,стяга нов звяр.Е100 ще го проверя
сега но отдавна не съм го чувал ,а и миналата седмица разбрах
че нещо е пре...ал соростите.Вълчо ти да не си слизал долу?
Коментар
-
]
Самурая да дойде при мен има място за него.[/quote]
Не бе,няма кой да направиджипа.Тези дни иска да я пусне.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Не бе,няма кой да направиджипа.Тези дни иска да я пусне.[/quote]Първоначално публикуван от derhunter]
Самурая да дойде при мен има място за него.
Да де с тия строшени джипки ние не може да се
събереме няма ли 1-2 читави LR да си дойдат нещата
наред .
Коментар
-
Неговата си върви,прави още една.Да има
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Така и трябва.За заблуда на врага
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Ей!
В тая планина има няколко пътеки, качете се в един пикап и ги вижте, защото после пак ще ги видите ама "през крив макарон"!
И на моя джип след картирането едно дърво му изкриви антената, ама не се оплаквам, просто спрях радиото!
И имаше папуаси дето мислеха, че пробвам ново оръжие за наемни убийства, та информираха органите, не ми ги разправяйте тия - ИЛИ В ОТБОРА ИЛИ В ОБОРА!
Как само го измислих, дано да хване декиш!
Коментар
-
Утре /неделя/ - в 9, 30 пак там!
Ще бъдем:
Голди
- Хънтър
- Джими
- Булдога
- Дани
- Сергей
- Кико
- аз
- Борко + 3 джипа и 7 човека
Общо цевите са 12 броя по 160 топчета на калпак!
Ще направим две тупалки - първата от 10,30 до 13,00, втората от 13,30 до 15,00 / ще се сменят маршрутите/..
След 15,30 по стара ловджийска традиция ще разпънем софрата и ще направим раздувката, пардон - разбора на наученото!
Коментар
-
Днес докато си тренирахме случайно попаднахме
на двама техничари които бяха гостоприемно
посрещнати ето така

Взводния и Командира най много се зарадваха на тяхното
посещение
https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...a%20tehnicari/
Ние се забавлявахме така

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар