А бе Дидке , ти както се каниш да гърмиш всичко живо , то тогава май другите от отбора ти ще са без работа?! Да не би да имаш скрита хвърчаща метла нейде и да гърмиш от космоса прелитайки насам - натам?
мн ясно - оставям всички да пазят наменцето и отивам сама да гърмя
а метлата я яхам веднъж месечно нека да не ти обяснявам защо
никакви пържоли няма да обръщам.Едно женско съм остава и да ви готвя.Ай сиктир
виж.....рехабилитационни масажчета....може някой да го огрее
Все още половината от информацията ни е оголена, докато не си оправим разстановката шегите ще са излишни! / ще компенсираме след победата/...
В момента сме гола вода във връзките и ориентацията, Венци е прав "да не се изгубите"!
Дотук сме много зле, ако не искаме да ни опукат - да действаме!
Когато две страни се подготвят за ВОЙНА едва ли се замислят абе тия нямат GPS няма да ги нападаме. Volk прибирал съм се от места напълно непознати за мен и без никаква информация.Ако се загубя ще се ориентирам по дима от скарата.
Булдог - голяма грешка!
Те ще си обменят координати, не си прави илюзията че като сме изкормили няколко прасета, ще ги праснем лесно и тях!
Ако ние не влезнем бързо в час с дисциплината и организацията ще ни направят за смях и ще говорят /намествайки очила/ по време на лекциите си - "кой, бе тия ловци ли?! Гола вода са съдрахме ги отвсякъде!"
Болката /с прасето/ ще е малка, но срама ще е голям!
Булдог - голяма грешка!
Те ще си обменят координати, не си прави илюзията че като сме изкормили няколко прасета, ще ги праснем лесно и тях!
Ако ние не влезнем бързо в час с дисциплината и организацията ще ни направят за смях и ще говорят /намествайки очила/ по време на лекциите си - "кой, бе тия ловци ли?! Гола вода са съдрахме ги отвсякъде!"
Болката /с прасето/ ще е малка, но срама ще е голям!
Безкрайно си прав и мисля по въпроса/поне за мен и Миро/
А и малко тактика сговихме вече.
Сега излизам за малко после цяла нощ съм на разположение.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Те ще си обменят кординати но техните. Аз като се загубя няма да знам къде съм та те ли Ще водя партизанска война.
За дисциплината нямам проблеми:Мога да давам заповеди,мога и да изпълнявам заповеди.
Приемаме и още един боец-стрелец ДЖИМИ. Силно боен
другар.Булдог едно място в джипа?
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар