Приемам.Възраженията да се правят навреме.За постове-
не ми дреме.Важен е крайният резултат.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Сега нещо сериозно.../да забравим че патроните са фалшиви/...
Първо, да направим списък на нашите противници /поименно/..
След това всеки от нас да напише какво знае за този човек /примерно - тоя кара вдигната джипка, ама не разбира от ориентация / или - този създава обстановка тези около него да го мислят за основен фактор и да не могат да взимат самостоятелно, без него решения /
Ако изключим играта, тове ще бъде тип партизанска битка и трябва да имаме отделни единици, които да продължат войната самостоятелно, без централно управление, но с обща тактика...
Забравих да кажа, това да не става във форума, защото ако аз например напиша, че Фулдата е придворния на братя Петрови, той ще се амбицира и ще се превърне в нов Матросов /демек ще се хвърли с гърди срещу топчетата /, но общата информация ще ни е необходима когато седнем да създаваме тактика..
Не раздувай тук тактиката,нека са в неведение.
Изненадата е наполовина спечелена битка.
Да бе,и после неврози,депресии,психози....остави се
Малии..кви гадости ми се въртят,ама тук-не,че току виж се
появила някоя подводница.
Помоли от мое име Самурая да застъпи нощно дежурство на складовете със сигнални ракети.../няма да използваме пехотни мини, но не е зле да знаем коя УАЗ ка докъде е издрапала.../
Подлагай всичко на съмнение.Нещо много ми се спотайват
Коментар