Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Игра в неделя - 24.09.06

Свий

X
- 

Ама вие май сте играли на друг терен ?

Коментар
 - 

Хахаха, беше ебати трагикомичния момент...Първоначално публикуван от GADН'дей р'ва за мен Павликени...!!!
Мен, на първата Война, което ми беше и първия Пейнтбол, Дидката ме беше издокарала, като Далматинец!!!
 Е, и аз нея.....!

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

No llores por mí Pavliqueni
Mi alma está contigo
Mi vida entera te la dedico
Mas no te alejes, te necesito
на-на-на-на-на
Ей, Гад, аман от сълзливи мюзикъли, бе...
На онези снимки фонът е показателен - моята скромна персона си забърсва петната със шапката си. Голямо омазване беше и имам 3 "сенки" на бицепса и 4 на единия крак.
Влади, теренът беше по-друг и не случайно си ни подслушвал честотите. Ако продължим да се доближаваме към теб, ще направим един градски бой във вас.
Коментар
 - 

Абе човече, наистина трябваше да си там че да го видиш... Когато свърши всичко ме напуши такъв смях че не е истина...Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerNo llores por mí Pavliqueni
Mi alma está contigo
на-на-на-на-на
На онези снимки фонът е показателен - моята скромна персона си забърсва петната със шапката си. Голямо омазване беше и имам 3 "сенки" на бицепса и 4 на единия крак.
Влади, теренът беше по-друг и не случайно си ни подслушвал честотите. Ако продължим да се доближаваме към теб, ще направим един градски бой във вас.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

Аз не бях във вкъщи а в сервиза но и той е близо! радвам се че сменихте терена онзи го знаехме на изуст вечеПървоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerNo llores por mí Pavliqueni
Mi alma está contigo
на-на-на-на-на
Влади, теренът беше по-друг и не случайно си ни подслушвал честотите. Ако продължим да се доближаваме към теб, ще направим един градски бой във вас.
Коментар
 - 

Хайде, хайде, а кой знае цялата песен на аржентински ?!!!Първоначално публикуван от ObersturmbahnfuehrerNo llores por mí Pavliqueni
Mi alma está contigo
на-на-на-на-на

Някой, голям ум, не аз, беше казал: -Грубите души са сантиментални!!!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар