Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра утре 06.09.2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Игра утре 06.09.2006

утре е почивен ден искате ли да се погърмим малко, че имам чисто нова пушка вече 1 месец и още не съм стрелял с нея
    no signature no problems

Аз съм там!
    VPetrov.photography

Коментар

ъъъ къде там
      и кога в колко дайте да се организираме нещо
      no signature no problems

Коментар

Аз, Иво и Боби сме там също.

Там е горичката зад СБА на Панчарево.

Предлагам да се съберем към 14:30 за да можем в 15:00 да играем вече, че вече се стъмва рано (към 20:00) и имаме само 5 часа игра

Коментар

Абе фанатик, не те ли е срам да отвориш тема и да не дойдеш?

Нищо де ние добре се попуцахме както обикновенно. Най хубавото е че вече си имаме хубави топчета и не играем с боклуци като до сега.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin

Нищо де ние добре се попуцахме както обикновенно. Най хубавото е че вече си имаме хубави топчета и не играем с боклуци като до сега.
            Е, ако почнете да играете с джанки с нормален срок на годност, ще идвам и аз. Иначе хематомите ми идват в повече....!

Коментар

Тъй като тук правиш някакви спекулации, ще кажа следното:

- досега изредихме всички налични топчета на българския пазар; някои бяха добри, други просто биваха, а трети бяха зле; ти ако можеше да осигуриш по-добри и на същите изгодни цени, да беше заповядал;

- скоро внесохме висок клас топчета, с които и ще играем занапред; цените им изобщо не коментирам;

Този спорт не е за балетисти, в крайна сметка. Който го е страх да не си счупи маникюра, няма какво да търси в гората. Рязък съм, обаче ме ядоса с намеците и натвърдяците си.

Коментар

много съм виновен съжелявам просто си мислех че ще ми е почивен ден като на всички но уви, дано не съм ви прецакал много но за неделя ще дойда и ще оставя да ме постреляте за да си изкупя вината
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от GAD

Е, ако почнете да играете с джанки с нормален срок на годност, ще идвам и аз. Иначе хематомите ми идват в повече....!
                  Ами обличай се повече бе приятел. Зет ми игра с зимна грейка (пухенка) и няма нито един хематом.

Аз лично съм за игра по бански само с обувки и маска! Колкото повече боли толкова по реална ще е играта

Коментар

Щах да забравя. Относно топчетата - последните няколко седмици играхме със сравнително добри топчета, които не правеха хематоми. Но дори и да правят не мога да проумея какво пък толкова ще ти стане от един хематом? Аз имах 11 когато играхме с най ужастните топчета и даже още се виждат 3 седмици по късно!

Но принципно, с каквито и топчета да се играе изстрел от 2 метра ще прави хематом. Няколкото опита да не застрелвам някой от 2 метра щяха да се окажат пагобни за мен. В крайна сметка "убит си" с идеята че проивника ще прояви разум и няма да стреля не работи. Дори имаше случай където опростеният казва "каде бе" и застрелва милостивият. Просто paintball-a не е за хора страхуващи се от някой друг хематом....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X