Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра в неделя 06.08.2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Игра в неделя 06.08.2006

В неделя в 16:00 - лагер сбор на обичайното място до СБА.

Който ще идва е добре да пусне по едно записване тук, за да предвидим достатъчно оборудване и боеприпаси.

Метеорологичните прогнози за неделя са противоречиви, така че в неделя сутринта ще пуснем актуализация, ако се наложи.

Записвам се пръв !
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

От името на Сабин да запиша шестима човека.
      When there's no more room in hell, the dead will walk the earth

Коментар

Двама!
        VPetrov.photography

Коментар

аз съм на работа но ако имам шанс да се чупя към 5 ще дойда
          LZ1RED

Коментар

Re: Игра в неделя 06.08.2006

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
            Метеорологичните прогнози за неделя са противоречиви, така че в
            неделя сутринта ще пуснем актуализация, ако се наложи.
            Аз като щатен метеоролог назначен от обера ви давам информация от мястото на събитието:
            В момента грее слънце и времето е страхотно !
            LZ1HKW

Коментар

Егати добрата игра стана - много се изкефих въпреки че имам рекорден брой от 7 синки

Коментар

Днес си направихме бая пуцане - 4 часа по часовник. Вече направо къртим мивки с тактиката и днес усвоихме нов доминиращ подход - фронтална атака с картечен огън. Събин така два пъти го отвях, а третия път ми били свършили топчетата и го щурмувах с халосни изстрели.

Синките не са от мен - аз те стрелях по обувките и по пушката предимно.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                  Егати добрата игра стана - много се изкефих въпреки че имам рекорден брой от 7 синки
                  Подозирам че са от мен
                  Съжалявам но не те видях да вдигаш пушката
                  искрено ти съчувствам !
                  LZ1HKW

Коментар

Аз пък изобщо не ти съчувствам Юнак без рана не може. И аз имам 5 попадения по гърба и дясната ръка и всички са от един път, като беше или ти, или Венци. Та сега се облягам на лявата страна. Ама това е истината - no pain, no gain. От мен нямаш синини днес, но моите хора явно са се погрижили да те декорират.

Коментар

Ей, момчета...! Ша заприличате на "далматинци" бе! Да не играем, на следващата война "ловци" срещу "далматинци"...?!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
                        Първоначално публикуван от sabin
                        Подозирам че са от мен
                        Съжалявам но не те видях да вдигаш пушката
                        искрено ти съчувствам !
                        Споко бе нема грижи, аз се кефя

Междудругото като гледам какви рани стават на хората направо съм на далавера с моята свинска кожа - имам само зачервени места

Коментар

А една от предните игри този едричкият мъж застанал зад един храст и от 3 метра ме стреля на поразия и аз викам "Убит съм" по инерция, защото изстреля поне 7-8 топчета по мен от 3 метра. После гледам че нямам нищо по мен, защото той така се беше скрил зад храста че направо не излизаха топчета, голям майтап, само дето излязох от играта...

Обер, ти бате беше като тези руснаците дето като им свършат патроните и излизат с голи гърди срещу коршумите "на нож"

Коментар

Вчера Obersturmbahnfuehrer-a беше неотразим... Рамбо пасти да яде... Уцели ме, викам убит, ставам а той стреля ли стреля, неговите почнаха да му викат вкупом да спре стрелбата но той продължава... добре че и на мен кожата ми е от волския модел...
                            VPetrov.photography

Коментар

Във връзка с вчерашните инциденти трябва да имаме предвид две неща - ясни и недвусмислени сигнали, че си ударен, защото аз от търчането дишах в маската като парен локомотив, а визьорът ми отвън беше поомазан и нищо не чувах нито виждах. За капак вчера пробвах тактика са масирана стрелба и докато се разберем съм пратил 10 топчета по целта след първото попадение. Явно тази тактика е болезнена, но пък поне вчера беше доста ефективна... стига да не ти свършат топчетата на средата, както стана като щурумвах Събин накрая. Направих 20-30 изстрела по него и бях сигурен, че не може да съм пропуснал, пък той и една пръска нямаше, ама в суматохата не съм разбрал, че вече стрелям "халосни".

А Венци да види хубаво ли е като се стреля не снайперистки, ами щурмово. Имам 5 попадения в такава плътна група на гърба и ръката, че това ще е само от него или в краен случай - Събин.

Обаче за играч на деня трябваше да обявим Събин, който много майсторски издебна и гръмна свой съотборник.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X