Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отминала игра в Пловдив

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Отминала игра в Пловдив

    В Събота с Коста и Жоро посетихме колеги пейнтболисти в Пловдив. Става въпрос за група ентусиасти, които са си купили 20 маркера и сега влизат в играта.
    Момчетата ни посрещнаха на околовръстното на Пловдив и от там се качихме до една китна горичка над с.Марково.
    Правилата не бяха стандартни, но момчетата сега са започнали и импровизираха. Играта се провеждаше на едно хълмче обсипано с гъсти храсти. Единия отбор е в горната му част другия тръгва от подножието. Тези от долу нападат, другите горе се бранят или и те нападат. Няма флаг, няма приятелски огън, няма тръгване от база, няма едновременен старт. Общо взето тези горе се качват и си разпределят засадите както решат и където искат. Когато в долната част са готови тръгват ако се сетят казват, че тръгват . Ясно е че тези горе имат огромно предимство, няма проблем играч да остане в някой храст в началото и да изненада противника в гръб, както и ставаше. Стратегия на играта все още не си правят, още след първата игра стана ясно, че с Коста и Жоро даваме много сериозно предимство на отбора с който играхме дори от неудобната долна позиция.
    Безопасност – никаква. Още след първата игра вече бяхме изключително внимателни по кой стреляме. Не спряхме да крещим за маските, дано не са ни се обидили. Едното момче ми обясни, че като ме маркират вдигам в едната ръка пушката в другата МАСКАТА за да ме видят и излизам така. Май се преборихме поне това правило да променим частично
    Радар нямат. Коста им разказа за случаи с падане на месо от краката при висока скорост и ги убеди да си купят.
    Като цяло останахме много доволни, съвсем различно е да смениш терена. Въпреки опита ни, който в случая беше достатъчен да печелим игрите веднага се видях слабости в синхронизацията ни заради чуждия терен, но в нашата горичка нямаше как да ги видим понеже се разбираме с поглед.

    Брат ми направи най-якото си пленяване. Докато един играч на противника поливаше бясно храстчето ми Жоро се приближи отстрани до него и му опря дулото Дори не го направи в гръб а странично.

    Със сигурност пак ще отидем ако ни поканят. Хората са много приятни, мястото е много интересно, пътя от София е 1 час. Ентусиазъм всички там имат в излишък. При нас единици стоят цял ден. Там накрая заваля, започна да се стъмва и още искаха да играят. Другия път като отидем сигурно ще ни е значително по-трудно да играем срещу тях. Поканихме ги и на нашия терен, надявам се да ни посетят скоро!

  • #2
    До: Отминала игра в Пловдив

    И не се обаждате! Е срамота...

    Коментар


    • #3
      До: Отминала игра в Пловдив

      А, между другото, тия дни Велинград?

      Коментар


      • #4
        До: Отминала игра в Пловдив

        Първоначално публикуван от Sir Gray Преглед на мнение
        А, между другото, тия дни Велинград?
        Да тия дни бяхме там
        Но ще издам под секрет, че Мартин и Драго още са там с маркери и въздух

        Коментар


        • #5
          До: Отминала игра в Пловдив

          И сигурно пекат чеверме а
          а ако затръгвате пак за такива пейнтбол мероприятия, свиркайте ако има възможност за странични участници
          May the Force be with You

          Коментар


          • #6
            До: Отминала игра в Пловдив

            Skoro 6te ima i po-organizirani meropriatia ,o4akva se otkrivane na igri6te kakto si mu e reda,a taka sa6to moje da si pravim i dvuboi po4ti navsiakade, 6te se radvam da se vijdame 4esto. IZVINIAVAM SE ZA LATINICATA!!!!!!
            Последно редактирано от gonzo-georgi ivanov; 03-05-08, 22:36.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X