Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Игра в неделя 13.04.08

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Игра в неделя 13.04.08

Ако времето не ни изиграе лоша шега като миналата седмица в 12ч. сме там.
    Повтарям условието - ако времето го позволява. По прогноза го дават лек кратковременен дъжд. Това няма да ни спре. Пороен по време или преди играта ... ще обесмисли ходенето.

До: Игра в неделя 13.04.08

Първоначално публикуван от patrik Преглед на мнение
    Пороен по време или преди играта ... ще обесмисли ходенето.
    Но пък ще усмисли пиенето на бира

Коментар

треперат ми пръстенцата в равен такт (15/сек.) и сънувам камофлирани горски бегачи на мушка. Ми то пъ не се издържа с тия валежи, нека ходим по строежи!
      Oh my god that's a mirage,
      I'm tellin' ya all it's sabotage.

Коментар

Първоначално публикуван от Ground Преглед на мнение
        треперат ми пръстенцата в равен такт (15/сек.) и сънувам камофлирани горски бегачи на мушка.
        Колко пъти съм ти казвал да спреш наркотиците!

Коментар

треперат ми пръстенцата в равен такт (15/сек.) и сънувам камофлирани горски бегачи на мушка.
          Трябва в неравноделен такт да засипваш, за да объркваш противника. Ние работим в 7/8.

Коментар

Работим за красииви, равно разпределени синки. Това е искуство, ама вие май само от хорце разбирате
            Днес е чудесно временцето за всякакви тактове.

Коментар

Работим за красииви, равно разпределени синки. Това е искуство, ама вие май само от хорце разбирате
              Днес е чудесно временцето за всякакви тактове.
              Днес винторезци се разходихме до Паничище и поиграхме с помощта на Иво от Банско, а уж от вас имаше мераклии да идват....
              May the Force be with You

Коментар

Аз пък се разходих до горичката зад руското посолство и потренирах малко "снап" с на батко про мастера. Мисля, че турнирните маркери са доста по-точни или можеби с А-5 е по-трудно да се нагласиш за стрелба, но стига с оффф топик.
                Утре се надявам да направим няколко добри игри.
                Чусваите се поканени лично от мен.

4\4 tact

Коментар

Добри игри се получиха днеска... оспорвани. и не валя дъжд, и беше супер... пак бяхме само обичайните заподозрени и пак беше доста интересно

Коментар

Инигрите наистина биаха равностои, ту едните ту другите печелеха. Но имаше един на които все другите му бяха виновни

Коментар

Много равностойни игри. Имаше интересни моменти.

Последната игра Ради така се беше маскирал на хълмчето от към пътя, че ние трима направихме пробив от там и не сме го видели. По едно време гледам някой ни краде флага Даже и този където все са му виновни другите хем му е съотборник не го беше видял. После изтъкна това като причина да го уцеля

Едната игра тичаме с брат ми да завземаме това хълмче, аз имах 2-3 метра преднина и по едно време някой прелита покрай мен и се забива в хълмчето. Това момче за да не го маркират е готов да пробие склона

А едната игра имаме голямо предимство 6 мъже с/у Деси и сме я заобиколили. Аз и викам Деси предай се да не те стреляме, ама тя не ме чува. И така докато си викам нещата започнаха да се променят. Han Solo влезе в атаката като уби единия от нашите в гръб. Едно друго момче взе флага и започна да се суети и да разпитва и ся какво го правя този флаг ... и Деси го гръмна Ако ни беше дала още минута можеше и да загубим играта

Коментар

Първоначално публикуван от mitkos;361926[FONT=Courier New
                        А едната игра имаме голямо предимство 6 мъже с/у Деси и сме я заобиколили. Аз и викам Деси предай се да не те стреляме, ама тя не ме чува. И така докато си викам нещата започнаха да се променят. Han Solo влезе в атаката като уби единия от нашите в гръб. Едно друго момче взе флага и започна да се суети и да разпитва и ся какво го правя този флаг ... и Деси го гръмна Ако ни беше дала още минута можеше и да загубим играта [/FONT]
                        Ако питаш мен ни оставаха по-малко от 30сек. добре, че се оказах най-малко кавалер и я отстрелях

Коментар

Мдаа голям срам беше тоя случай, ама му видях лентите на ръцете чак като се изправи от храсталаците... То с Деси имаше и един друг весел случай-когато останахме с нея едно на едно , аз не я бях забелязал и си мислех че играта е свършила и се бях изправил на 5 метра от флага в цял ръст а и тя не успя да ме улучи... май тогава я стреснах малко повече с атака стил Вермахта.... после Марто и се кара че не ме е изчакала да се приближа повече

Коментар

Случайно не те е улучила, виж как обградена улучи човека със знамето и то от доста по-далеч. Аз предлагам да мълчим вече за случая, че срам

Коментар

Несте никакви кавалери Всепак тя е дама! Как невие срам?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X