Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маркетингово проучване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не е само да са глухи. Трябва релефът да е интересен, да няма много гъста ниска растителност, а дърветата все пак да стават за някакво прикритие.

Освен това да може все пак лесно да се намери и най-вече да се стигне дотам. Не всички са с джипове.

Може всички да се оглеждаме за терени, които отговарят на изискванията.

Коментар

Аз имам предложение:
      Около камбаните има доста токива места като това дето си играем по принцип, може там да се поогледаме?
      И друго такова място е Ловният парк там също е супер за игра аз живеех в дианабад и го познавам много добре (а нали е и ЛОВЕН парк)
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Е, аз предлагам извън София, но са наблизо, в границите на Банкя, Мало бучино и тн.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba

Като начало може да напрадвим една операция в Южен парк ... имало настанил се Катун ... май се заформя циганска маала ЙенДеКа-ту ...
          За катуните имам голям опит в Приморско. Нощна атака на германци във "gipsy camp" е моя запазена марка

Коментар

Първоначално публикуван от Major_Gamota
            Първоначално публикуван от tatkobarba

Като начало може да напрадвим една операция в Южен парк ... имало настанил се Катун ... май се заформя циганска маала ЙенДеКа-ту ...
            За катуните имам голям опит в Приморско. Нощна атака на германци във "gipsy camp" е моя запазена марка
            Нямаш грижи, ще те назначим командващ операцията ...
            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

бих играл на строеж само от любопитство 1 - 2 пъти, гората я предпочитам защото съчетава няколко изгорени калории на чист въздух със пуцането :-)
              и всяка игра е реална тренировка за Г.В. 2
              LZ1RED

Коментар

Играта по строежи и тем подобни игрища винаги ми се е струвала скучна но както кажете.

А по темата предлагам всеки да помисли и предложи ново място което ако се одобри да влезе в списък който да се обновява и редовно може да се организира игра на различно място... Така освен че ще е по-интересно ще е и по-полезно...
                VPetrov.photography

Коментар

Е, хубаво, ама като не ползвам ГъПъСъ как да кажа каде е мястото? Трябва да отидем и да го одобрите или не
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                    Е, хубаво, ама като не ползвам ГъПъСъ как да кажа каде е мястото? Трябва да отидем и да го одобрите или не
                    па имаш приятели с ГъПъСъ, обади се да утидем, ще запишем трака и няколко снимки ще направим за форума и готово ;-)
                    LZ1RED

Коментар

Строежите и градският мой са си съвсем друг кеф. Истината е в редуването. Итрищата също не са скучни, защото там се разучават и разиграват различните елементи. Нещо като нас със Събин и Иво днес - тренирахме само засади и нападения.

Иначе е добре да направим карта с терени и да назначим отговорници по скарата, когато ходим по-рано.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                        Строежите и градският мой са си съвсем друг кеф. Истината е в редуването. Итрищата също не са скучни, защото там се разучават и разиграват различните елементи. Нещо като нас със Събин и Иво днес - тренирахме само засади и нападения.

Иначе е добре да направим карта с терени и да назначим отговорници по скарата, когато ходим по-рано.
                        Ами хайде в събота да отидем

Коментар

Ах да му се невиди няма да съм в събота в България, иначе веднага идвам с барбекюто
                          LZ1HKW
                          Реглаж на преден и заден мост
                          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                            Нещо като нас със Събин и Иво днес - тренирахме само засади и нападения.
                            Тренирайте, тренирайте........!!!!

Коментар

Тренираме, ама за друго мероприятие. За момента вашият отбор се очертава просто спаринг партньор. И ако самодоволството ви все още е овладяно, пуснете един ваш човек да види какво правим и да ви актуализира информацията.

Коментар

До: Маркетингово проучване

Пичове земете си джипките и се качете некаде на високо у планината на некоя хижа и си разкажете играта просто. Оставете ги орицата на мира.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X