Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предлагат се супер готини маркери и аксесоари!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Предлагат се супер готини маркери и аксесоари!

И аз смятам, че е най-малкото НЕКОРЕКТНО нещо да се определи като боклук, без дори да си го виждал!

Коментар

Опа, някой майреагира твърде пресилено и не знам на какво се дължи.

Тъй, като си падам малко модератор на този раздел, няма да допусна необосновани мнения, еле пък епитети като "боклуци". В случая, думата я използва само Хорнет, макар и иронично.

Така че, изобщо не виждам за какво се бунтува Севдо.

Това, което аз съм казал е, че пушкалата в .43ти калибър не са за пейнтбол. Престанете още отсега с ироничните забележки, за да не се налага да трия.

Коментар

Извинете господин Модератор! Разбира се ,че тези пушки за пейнтбол не стават за пейнтбол!

Коментар

Нещо ми се заформя впечатлението, че вече се заяждаш, затова отговарям за последен път - изрично казах, че калибър .43 не става за пейнтбол, поради високата си начална скорост. Направени са конкретно за тренировки на специални части. Никъде на запад не можеш да играеш пейнтбол с такива неща заради ограничението 280-300 f/s.

Това вече го написах, но или не четеш или просто не те интересува кво пиша, важен е заядливият тон.

Само долните пушки в .68 са пригодни за игри, но за тях няма почти никаква информация в сайтовете за пейнтбол екипировка. Че са боклуци никой никъде не е казвал, поради което престанете да се излагате с язвителния тон.

Коментар

Здравейте, на всички запалени Пейнтболисти! Нов съм тука в този форум. Заинтересуваха ме тея маркери, но за съжаление не мога да пиша на лично съобщение.. незнам защо вероятно такава е политиката на сайта за нови потребители. Та интересува ме как бих могъл да получа малко повече инфо относно тея маркери и също така за топчетата калибър .68.

Коментар

Първоначално публикуван от HORNET Преглед на мнение
              Както колегата е написал скороста е много добра.
              Както хер Obersturmbahnfuehrer е написал, скоростта на топчетата в пейнтбола е ограничена до 300 fps. На тази снимка "раната" е направена от дистанция близо 20 м (!!!) със скорост 420 fps (!!!). Човекът е бил облечен с "бронежилетка" от 5 мм неопрен. Пушката е .43 пейнтболска.
              Как ви изглежда?

Следват баналните въпроси:
              1. А ако беше не от 20 м, а от упор (3-5 м)?
              2. А ако нямаше бронежилетка?
              3. А ако пушката беше не на 420, а на 500 fps?

Ако си командос на тренировка е едно, но ако си играеш за кеф?... (мазохистите да не се обаждат )
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Major_Gamota; 01-04-07, 19:19.

Коментар

Първоначално публикуван от SEAL Преглед на мнение
                Здравейте, на всички запалени Пейнтболисти! Нов съм тука в този форум. Заинтересуваха ме тея маркери, но за съжаление не мога да пиша на лично съобщение.. незнам защо вероятно такава е политиката на сайта за нови потребители. Та интересува ме как бих могъл да получа малко повече инфо относно тея маркери и също така за топчетата калибър .68.
                Би трябвало да имаш "лични бележки"...!!!???

Коментар

Ако може колегата който ги внася да напише някакъв адрес на който да ги открием тези маркери,говоря за репликите на М16.

Коментар

Първоначално публикуван от gonzo-georgi ivanov Преглед на мнение
                    Ако може колегата който ги внася да напише някакъв адрес на който да ги открием тези маркери,говоря за репликите на М16.
                    За тези маркери можеш да прочетеш по-нагоре че ще имаш големи проблеми - различен калибър на топчетата примерно.
                    Аз лично си купих един друг маркер, реплика на М-16 - Rap4 T68 SOF M18 (magazine fed) но той лесно може да бъде доведен до това
                    http://rap4.com/paintball/os/tseries...1_143_340.html
                    Имам го от две седмици и за моите впечатления от него можеш да прочетеш във форума на ПейнтболBG има си и плюсове и минуси а е и доста съвместим с най разпространените в България маркери - Типман. А да добявя - има си и официален вносител в България
                    May the Force be with You

Коментар

Много благодарско !!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X