Има ли фенове на този сравнително нов екстремен спорт в форума/освен мен
/
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Snowscoot
Свий
X
-
До: СНОЛСКООТ
Тарикатска работа изглежда. Тряя да видя някоя стара дъска и мисля, че имам кормило от "Балканче" от старите с облегалката

.
Коментар
-
оправи го ако можеш, аз не успях, направо на англ. го оставиПървоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеМежду другото няма такова животно Снол. Ако ще ползваш английската дума за сняг - пак си остава сноУ.
Коментар
-
Имаше мисля, че във форума и друга тема за същото.
Но поради доброто превеждане на Бг не ми се търси.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
-
До: Snowscoot
Има в БАС и Веломания но цените са високи/както за едни хубави ски или сноуборд/ има и самоделки но там е доста пипкава работатаПървоначално публикуван от BEAST1 Преглед на мнениеТова ми хареса
... в България човек от къде може да си намери такова возило????
не съм видял, а и според мен мястото на темата е в този раздел. Става дума точно за snowscoot не за сноубайк или други подобни моторизирани или не играчки.Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
Коментар
-
До: Snowscoot
мда и там беше за сноускуут ама малко я подъвкахме и стигна и до моторните...... иначе се намират и втора употреба..... има на доста сносни цени. ако някой има сериозен интерес мога да попитам какво се намира. а иначе е нормално да са на цената на поне една дъска при положение че се ползва поне една дъска + доста други компоненти. ама удоволствията си имат цени за жалост.висете отпуснато
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Тази година съм се зарекъл, че ще пробвам сноуборд и живот и здраве се надявам това да стане, а догодина може би и snowscoot да пробваме
Коментар