Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списание 360°

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Списание 360°

Имаме вече договорка.

Втория брой на списанието излиза на 15-ти септември. В мен ще са налични над 100 броя, като в темата ще напиша къде ще се намират и всеки, който има желание, ще може да се снабди.

Освен това,ще публикувам няколко места в София, на които винаги ще има налични бройки, така че всеки ще може да си вземе.
    Per aspera ad astra.

Коментар

първият брой е доста интересен, време беше за такова free списание

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
        Имаме вече договорка.

Втория брой на списанието излиза на 15-ти септември. В мен ще са налични над 100 броя, като в темата ще напиша къде ще се намират и всеки, който има желание, ще може да се снабди.

Освен това,ще публикувам няколко места в София, на които винаги ще има налични бройки, така че всеки ще може да си вземе.
        Тануцо, в края имат списък с приятелски сайтове и портали, нека добавят и нас, ако това не е проблем.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          Тануцо, в края имат списък с приятелски сайтове и портали, нека добавят и нас, ако това не е проблем.
          Не е, добавиха ни, ще излезне в следващия брой с лого
          Per aspera ad astra.

Коментар

Попаднах на първия брой съвсем случайно.
            15 мина-дали е излязъл вече вторият брой?Тануцо?
            Ако не знаеш-питай,като знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване -...много!!!:wink:

Коментар

Готов е!!! От днес се разпространява! http://www.x3m360.com/issues/360_issue02_small_v.pdf

Коментар

Излезнал е,
                бях в чужбина до днес...т.е. вчера, утре вдругиден ще взема бройките и ще напиша откъде могат да се взимат.
                Per aspera ad astra.

Коментар

от фейсбук
                  360°Бихме искали да Ви съобщим за второто издание на фото конкурса на Red Bull Illume Image Quest 2010. Той ще стартира на 1ви Октомври 2009г. и ще продължи до края на Януари 2010г. Конкурса е безплатен и в него може да участва всеки. Ще съдържа няколко ...категории, имайки в предвид необятния свят на екстремния спорт и съпътстващата го култура. Всички условия и детайли можете да намерите на сайта. Поздрави и успех на тези, които ще участват

Red Bull Illume -Image Quest 2010
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Браво, "има" толкова много интересни статии за ендуро, атв-та и джипки...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                      Браво, "има" толкова много интересни статии за ендуро, атв-та и джипки...

Еее, миналия път пишеше за Ерзберг

За този брой не ми остана време да подготвя нещо, но както казах - Който има желание да види нещо конкретно - нека ми драсне ЛС или да пише в темата

Вчера получих 80бр от списанието.
                      През деня съм повече в движение, така че ако някой иска може да се чуем и да се видим някъде из София...
                      Броеве има и в офиса -Дианабад, ул. Апостол Карамитев 16 Б, ет.1, офис 1-3.
                      0883 465 055
                      0895 771 071
                      Тануцо - Антон
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Така и не разбрах пращат ли се бройки в провинцията или само в софия се разпространява.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Уф, ми не знам честно казано,
                          с всеки следващ брой тиражът нараства,
                          на мен не ми пречи да ти метна по куриер 2-3-4-10 бройки ако искаш нека само е след 17.10. защото няма да съм в Бг.
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Тануцоо!

Забрави си плика със списанията, вече са у мен, и аз ги раздавам по нови правила.
                            Вече не са безплатни, давам по лев за всяко взето списание от язовир Въча само на 10-11.10.2009.г

Поздрави!!
                            sigpic

Коментар

Хахахахахха
                              Нека тези останат за Въча, в мен има още 20-ина бройки
                              Per aspera ad astra.

Коментар

Твойте не важът, In vino veritas!!
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X