От доста време имам желание да направя няколко скока с парашут и не успявам да се организирам. Моля, ако някой е запознат с организирането на подобни мероприятия в района на Варна или София нека да сподели. До колкото знам е необходимо изкарването на курс и преглед, но къде във Варна или София може да стане това ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Скок с парашут
Свий
X
-
До: Скок с парашут
Във Варна знам, че клуб Адреналин организираха такива скокове преди, но май последно време залагат изключително на бънджи скоковете.
Иначе ако имаш възможност да отскочиш до Монтана сигурно ще останеш по-довелен. От Аваспорт са направили много добър център за подготовка, с отлична материална база и организират такива курсове. Цените също бяха приемливи.
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
-
Аз съм скачал на приморско, но тандем. Подписваш декларацията и те мятат от самолета:
Коментар
-
За съжаление в Приморско повече няма да се скача. Мисля, че в момента единствено на Божурище и в Монтана има някаква дейност.Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнениеАз съм скачал на приморско, но тандем. Подписваш декларацията и те мятат от самолета:
http://vbox7.com/play:84f3cee1"Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
В София такива курсове и скокове организират "Парасоф". В момента им нямам координатите, но би трябвало да се намират лесно из нета. Курса е тридневен - понеделник, сряда и петък вечер. Иска се и медицинско на тяхна бланка. Скача се уикенда близо до Пазарджик. Преди две години таксата беше 60 лева, сега не знам, но би трябвало да е нещо от този порядък.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
В Румъния се скача в Тузла. Миналата година беше 35 евро на скок ако не се лъжа и беше добре. Незнам тази година дали ще се скача.
Иначе в момента в Монтана предлагат много изгодни цени: AFF-a е 2400 лв иначе има и вариант за Static Line - 300 лв теория + 70 лв на скок.
Мисля да си направя една ваканция там през май или юни."Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
Това цени за самостоятелен скок ли е? А знаеш ли за т.нар. ''тандем'' колко се плаща ?Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнениеВ Румъния се скача в Тузла. Миналата година беше 35 евро на скок ако не се лъжа и беше добре.
Коментар
-
Да за самостоятелен скок, ако имаш лиценз. Иначе тандема в момента върви между 150 и 170 EUR - това без видеозаснемане. Ако искаш да те има на видео се плащат още около 50 EURТова цени за самостоятелен скок ли е? А знаеш ли за т.нар. ''тандем'' колко се плаща ?"Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар