Обява

Свий
Няма добавени обяви.

камери в софия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: камери в софия

Абе, изобщо божи кравички!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
      То в София си е приключение...:9 Тук в Бургас са малко по леки условията..до идването на лятото...Но пък ми направи впечатления..че се дразня от стила на каране на туристите: СТРАШНО ДИСПЛИНИРАНИ ШОФЬОРИ СА в истинския смисъл на думата!!!
      Оооо колега, тоя Бургас не е в България бе. Миналата година бях командировка 2 месеца там и навъртях 10000км за това време. Няма такъв примерен град, мислех направо един апартамент и там да се местя да живея. Може да се говори за някаква култура на шофиране при вас дори и шофьорите от градския транспорт.
      The only way to be 100% certain that work has been done properly is to do it yourself.

Коментар

колеги,

да върна малко на първоначалния въпрос - някой получавал ли е акт, като е бил сниман с камера, че е карал по трамвайните ленти на бул. "Дондуков" в София?

весели празници

Коментар

Първоначално публикуван от mehudi Преглед на мнение
          колеги,

да върна малко на първоначалния въпрос - някой получавал ли е акт, като е бил сниман с камера, че е карал по трамвайните ленти на бул. "Дондуков" в София?

весели празници
          Точно там не е забранено.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Точно там не е забранено.
            в закона за дп или в правилника му пише, че не може по трамвайните ленти. една ли е записано някъде , че точно за дондуков правят изключение. има поне 2 камери, които снимат само дали се движиш по платното. в кат ми казаха, че пишат актове, НО имам съмнение, че само за да ме посплашат. до нас съседите поголовно карат, и още не са получили. та исках да чуя и гласа на форума.

весел празник на празнуващите християни.

Коментар

А знаете ли че ако обжалвате акта ,защото снимки и видео не са доказателствен материал в съда ,той ще отпадне .А относно един акт ако не се плати в срок от 5 години край с него .Отпишете го..И още нещо интересно чл 183 ал 1 пише че ако не си носиш документите наказанието е 10 лева.Така си ходя от години и нямам проблеми а да не ви казвам с каква скорост са ме засичали в Русе .Ние в момента абсолютно навсякъде нямаме стабилни закони .Затова и немогат да осъдят никого .Но трябва да се чете и ще останете изумени от вратичките .

Коментар

Добре де,камерите разпознават по номера на автомобила,нали...а ако е примерно като при мен-карам десетина буса и коли все служебни,регистрирани на кой ли не,как ще да установят?
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                  Добре де,камерите разпознават по номера на автомобила,нали...а ако е примерно като при мен-карам десетина буса и коли все служебни,регистрирани на кой ли не,как ще да установят?
                  По пътните листове.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    По пътните листове.
                    Кви пътни листове бе Ясене....такова нещо па изобщо нема отодавна,даже и при товатните ги отмениха след въвеждането на тахографите....
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

А, те просто ще питат собственика, а той да си спомня както може. Пътни листове казах най-условно. Ако не каже - ще коват него и толкова. Пише го в ЗДП.

Коментар

Те пак го коват, а той обжалва, щото не бил той...
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Те пак го коват, а той обжалва, щото не бил той...
                          жалбата няма да я уважат, и отиваш на съд, ако искаш. вече кво ще реши съдията ...

Коментар

Това с камерите е хубава идея ,защото вече започнахме малко или много да се притесняваме от тях.За скорос или нарушение и много други подобни ходове.А тези нередовните още повече!
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

И мене ме щракнаха на Цариградско преди спирката на Орлов. Светкавицата направо ми извади очите. Според мене тия камери са пълен фарс. Нали хората ще ги научат, вече ги научиха, като сложат новите пак ще се научат и кфо става, никакъв смисъл. Плюс това със снимка нищо не е доказуемо с нашите закони и дори имам една позната адвокатка която осъди КАТ за това, че са снимали някъв тип и той я намерил и не само не си платил акта ми КАТ му изплатили някакви вредни Така че цялата работа е смешна, ма нали трябва да копираме ЕС щото нищо не можем да си измислиме сами и да ни стане по- ефективна системата... И дори копирането не ни се получава
                              R 727cc BB KIT
                              ZJ V8
                              WK2 V6

Коментар

Профилактичния ефект се получава - като я знаеш ще намалиш. А за снимките - мисля, че промениха закона и вече могат да глобяват въз основа на тях.
                                Иначе, ако не е така и се разчуе ще настане голям купон, например за един ден пуснат 200 глоби и съответно им заведат 150 дела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X