Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за ТЮВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за ТЮВ

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
    Така, и аз се опитах да и кажа че Тюв не и трябва, но за нея това означава че колата малко или много е изправна.Питането е конкретно как трябва да изглежда този документ за Тюв, защото мисли че нещо я лъжат.
    Кажи на жената че дори ТЮВ не е 100% гаранция че колата е ок.Естествено е по добре с ТЮВ от колкото без но ако че е немски техничски преглед пак не е 100% гаранция.
    Има и друга далвера - когато се регистрира кола в немско да за износ- няма значение къде условието е САМО да се извън Германия - колата може да няма никакв ТЮВ тогава се минава -аз му викам ТЮВ за навън- много е лек - колата трябва да има светлини ,спирачки - кажии речи друго не гледат. Тоз ТЮВ важи 14 дена - ако те набарат че караш след 14 дена в немско следва яко е***е.
    С бумагите от тоя ТЮВ пак се регистрира колас червени номера .
    Гореказаното е 100% -аз съм го правил.

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
      Кажи на жената че дори ТЮВ не е 100% гаранция че колата е ок.Естествено е по добре с ТЮВ от колкото без но ако че е немски техничски преглед пак не е 100% гаранция.
      Има и друга далвера - когато се регистрира кола в немско да за износ- няма значение къде условието е САМО да се извън Германия - колата може да няма никакв ТЮВ тогава се минава -аз му викам ТЮВ за навън- много е лек - колата трябва да има светлини ,спирачки - кажии речи друго не гледат. Тоз ТЮВ важи 14 дена - ако те набарат че караш след 14 дена в немско следва яко е***е.
      С бумагите от тоя ТЮВ пак се регистрира колас червени номера .
      Гореказаното е 100% -аз съм го правил.
      Ясноооо, ще и предам и тази информация.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
        Ясноооо, ще и предам и тази информация.
        Абе,направо да отива да я връща,ама ха,ши и пробутват кола без тюф
        Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X