Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли Тойота80 с двигател 160кс...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В документите на моята 60-ка пише 4,2 куб. и 96KW, което е точно 130,5 к.с. , 1988г.
    А такова чудо няма. Отначало си помислих да не би да е с двигател 1HZ, но уви. Веднага проверих всички източници, включително и в Тойота Тиксим и се оказа , че двигателя е 2H - 103 к.с. , а годината 1984.
    Така , че грешки стават, и да се чуди човек, на кой да вярва. Сега се чудя има ли смисъл да се занимавам, като я регистрирам да ги оправя тези грешки. Да не взема да се наиграя нещо, за някой лев спестен от данък.

Ето и от мен една таблица https://htftp.offroad-bulgaria.com/P...TORISATION.doc

Коментар

в твоя случай определено си струва да я запишеш като 102кс - разликата в данъка не е толкова малка... най-добре ако можеш, напиши я 96кс - данъкът ще ти е 2 - 3 пъти по-малък...

иначе за ТЛК80 мога да Ви уверя, че в КАТ преписват данните от немския талон 1:1 и ако я купите с талон, в който е 160кс /118кВ/ ще икономисате акциза със сигурност!
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да, има нещо такова. Преди митницата не се връзваше на талони ами искаше официално писмо от Тойота. Но КАТ са друга губерния и номера определено минава...
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          ...
          иначе за ТЛК80 мога да Ви уверя, че в КАТ преписват данните от немския талон 1:1 и ако я купите с талон, в който е 160кс /118кВ/ ще икономисате акциза със сигурност!
          Да, като регистрирах мотора ми беше така. От Компютъра бяха избълвали някакви данни за тегло и мощност, ама на канала ги поправиха с хмикал като преписаха от чуждия талон стойностите.

Като си регистрирах колата пък на канала ме питаха дали знам колко коня е, аз отговорих, че не знам и ми писаха най-малката мощност за 1.6 литровия мотор по каталога. (в случая имаше стар хартиен български талон)
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X