Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистриране на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регистриране на джип

Купих си витара от англия(с десен волан), леко ударена отпред - счуперни фарове,изкривена гредата под бронята. Казаха ми че трябва да изчакам 2 седмици докато дойде талона от англия и аз реших докато чакам да я стегна, та като дойде да я регистрирам и да започвам. НО
    какво се оказва - от англия ми пращат писмо че няма да ми пратат талона т.к. бил обявен само за части (което продавача не спомена).
    Въпроса ми е дали може нещо да се направи за да го регистирам или сам се прецакал?

До: Регистриране на джип

Интересува ме цената на джипа в това състояние и без регистрация. Тел.0886445318 Драго.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Прецакал си се!(гадно звучи)
      Мой колега си купи Opel Astra,внос от Италия.Колата имаше проблем в ГНП на мотора(2,0DTI).Та човекът сумати пари наля в ремонти,та и козметични-боя и др.Когато реши да я регистрира в КАТ(преди това с проблема в ГНП,колата не палеше),се разбра че колата е бракувана в Италия.
      За негов късмет,автокъщата,внесла колата,пое отговорност за случая и му я замениха с друга на същата цена.Естествено ремонтите,не му възстановиха.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Не става ли с минаване на технотест? Верно, че е скъпо та скъпо, но все пак?

А ако кажеш, че талона просто е загубен не може ли да се мине метър?

Коментар

Прецакан си човек. Без оригинално свидетелство за регистрация не можеш да го регистрираш в България. Никакъв Технотест няма да ти помогне. Да не говориме, че за английски автомобили ТЕХНОТЕСТ не издава никакви протоколи.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Продавай на части или цял без регистрация. Не си губи времето и парите с разправии. Няма да стане.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
              Интересува ме цената на джипа в това състояние и без регистрация. Тел.0886445318 Драго.

Ще се опитам да го регистрирам парво, защото вложих много труд в него и всичко съм го сменял с ново, но ако не успея ще Ви имам в предвид и ще Ви известя.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                Не става ли с минаване на технотест? Верно, че е скъпо та скъпо, но все пак?

А ако кажеш, че талона просто е загубен не може ли да се мине метър?

Ако някой е компетентен по въпроса с "метъра" и може да ме ориентира дали е реално ще съм много благодарен.
                На колегата благодаря за идеята.

Коментар

Виж сега. Работата с "метъра" не става. Ако липсват оригиналните документи за регистрация се изисква документ от службата по регистрация от съответната държава, в който да е описано регистрационното състояние на автомобила. Освен това трябва да пише, че липсата на талона не е пречка за регистрацията на автомобила. Мога и още да ти разказвам, ама няма смисъл.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Да, прав е предишния колега. Моят талон на Нивата беше изгубен, но предишния собственик си беше извадил някаква бележка от КАТ. Забравих за нея и се заблудих - затова написах за "минаване на метър"...

Коментар

Здравей колега! За съжаление, регистрацията се очертава невъзможна в твоя случай.Без талон няма как да стане.Това лято купих един бус,холандски.Техните талони са в три(3) части,но се оказа че аз имам само първите две.В КАТ категорично отказаха да го регистрират без тази част от талона.Буса беше върнат на продавача моментално.И това при условие че имах някакви части от талона,а ти нямаш нищо.
                      088пет722пет99
                      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Няма как... трябва да си имаш талона... трябва да имаш документ за отчисление от държавата. Виж тоя човек колко ще ти даде и си спести главоболия. Или пускай обява, че няма документи, все ще има някой дето да я търси такава. Или я прежалвай и я прави за кеф само и за тежки извращения... замисли се дали някой кросов мотор или ATV има регистрация... ще е най-щастливия джип - няма да стъпва на асфалт!
                        0884 626 333

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                          Продавам джипа за 2500лв
                          ето и сники:
                          Прикачени файлове

Коментар

Продавам джипа с всичко сменемо ново - фарове, греда(под борнята), решетка (само без регисрационния талон) за 2500лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X