Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kаско за нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kаско за нива

Добър вечер,колеги след като претърпях неприятен инцидент.Нивата се "самозапали" до преди то не вярвах на атво-каско и разните други измишлиотини,твърно съм решен даси застраховам нивата под формата на пълно атво-каско,та мисалта ми е коя е най надеждната застрахователна компания,на която мога дасе доверя.Ясно мие че всички са един дол дренки,но все трябва да има някое водещо име в тоя бранш.

До: Kаско за нива

колега аз съм дошолен от ДЗИ

Коментар

Където имаш познат или приятел ,някой да ти обръща внимание ,а не да те претупват! 1.Дженерали
      2.ДЗИ
      3.Алианц
      4.и останалите
      Това са ми наблюденията за ЗК ,който най-малко отказват щети. При палеж навсякъде изплащат до 80% от застрахователната стойност!
      EX Toyota Land Cruiser 120
      Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Първоначално публикуван от venkolev Преглед на мнение
        Където имаш познат или приятел ,някой да ти обръща внимание ,а не да те претупват! 1.Дженерали
        2.ДЗИ
        3.Алианц
        4.и останалите
        Това са ми наблюденията за ЗК ,който най-малко отказват щети. При палеж навсякъде изплащат до 80% от застрахователната стойност!
        Абсолютно съгласен с колегата!
        Много е важно да имате познат, който да ви насочи, да ви обясни нещата по договора и все пак, ако се наложи - да ви съдейства за да може да си получите парите. Много внимавайте и четете договора три пъти преди да подпишете. В случай на инцидент - веднага уведомявате и викате на оглед. Ако е частична щета и я отремонтират - после ДОЗАСТРАХОВАЙТЕ!

75-80% - Да толкова изплащат. Съвсем наскоро ми се случи такова нещо с една лека кола. Не познавах никой в ЗД и беше голяма игра на нерви.
        Големи са мутри всичките. Напоследък чувам добри неща за Армеец. Но.
        Най-добре да имате познат.
        Александър

Коментар

Ясно без връзка не става .казаха ми че армеец са доста надеждни,какво мислите за тях

Коментар

Армеец долколкото ги гледах май са най-добре от опит мога да кажа че бързо изплащат щета
            Булинс и дума да не става там никога повече няма да си затраховам кола !!!!!!!!!!!!!!!!!
            Булинс непокриват "Пожар"
            Прегледай на всички договорите ако ти е и за Пожар но на 100% Булинс непокриват !!!

ПС. Препоръчвам ти и Армеец . последно там ходих за една одраскана броня и докато чакам "моя човек " да излезе всичко беше готово
            Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
              Армеец долколкото ги гледах май са най-добре от опит мога да кажа че бързо изплащат щета
              Булинс и дума да не става там никога повече няма да си затраховам кола !!!!!!!!!!!!!!!!!
              Булинс непокриват "Пожар"
              Прегледай на всички договорите ако ти е и за Пожар но на 100% Булинс непокриват !!!

ПС. Препоръчвам ти и Армеец . последно там ходих за една одраскана броня и докато чакам "моя човек " да излезе всичко беше готово
              колега не искам да се заяждам ама си в голяма заблуда че Булинс непокриват "Пожар гарантирам за това на 100% все пак там работа

Коментар

Много съм очуден - защо никой не посочи "Булстрад".
                Това е компания с традиции и то международни .
                Там и без познат ти обръщат внимание на момента - фирмена политика .
                И ако пътувате в чужбина това е Българската застр. компания .
                Според мен - Булстрад . Личен опит .
                Намам нищо общо с нея , освен застраховките .

Коментар

Първоначално публикуван от sdd Преглед на мнение
                  колега аз съм дошолен от ДЗИ
                  Четири години плащам на еспейса каското в ДЗИ и тази година ми се наложи да им опра до услугите една кокошка с голф 2 връщайки назад с много газ ми удари предната броня спука я и понеже всичко в еспейса е много нагъчкано скъса едното ухо на водния радиатор и антифриза истече. Всичко това става на паркинг аз си говорех на три метра от колата с един приятел. Викнах КАТ написаха ми протокол и с него и колата на репатрак в ДЗИ огледаха писаха нова броня (стъклопластова е не се ремонтирала) и нов радиатор . Намерих нов радиатор за 2.1 тди с хиляди отстъпки за 250 лева без тях е 350 монтирах си го и зачаках кога по банковата сметка ще ми преведат парите. След около месец ми преведоха 300 лева и то при положение че парите реално не са от мойто каско а от гражданската на виновната за ПТПто.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Колеги,някой имал ли е работа с "изплащане" от булстрад.Виждам че колегата sek1 не е останал,много доволен от ДЗИ

Коментар

Имам изплатени две тотални щети от ДЗИ.. след около месец чакане.
                      Оценката беше близо до реалната сума.
                      Само ядове от разни *инс-ове... чакане с месеци и смешни стотинки.
                      Да, всъщност, Лев-инс, Бул-инс и Евро-инс, и от трите съм патил...

Е, пак съм си при ДЗИ. Всичките коли...
                      Може би просто съм случил на екип.

П.С. Колега, най-добре си сложи ключ-маса...
                      Последно редактирано от gadeff; 30-11-09, 19:51. Причина: добавка
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Значи да разбирам,зависи от "екипа" на застрахователния предприемач,моля колеги давайте вашите предложениа,кой къде се "застрахова" под формата на авто каско.Благодаря предварително

Коментар

ДЗИ е твоята компания,а ако искаш някоя кола да не ти я откраднат тогава само Армеец ,само техни коли не се пипат от апашите,не говоря за щети а за кражба.
                          Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X