Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кой паркинг извозват старите автомобили от акцията на столична община ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На кой паркинг извозват старите автомобили от акцията на столична община ?

Здравейте Другари, вчера гледах по новините че са събрали много стари автомобили от акцията на столична община.Понеже съм ретро-фен, ме гризе да разбера къде се складират тези стари автомобили, за да изпратя някой приятел да направи малко снимки.Сигурно ще изкочи някоя интересна оферта.Ето сайта на фирмата, която се занимава с тази дейност: http://www.ecobulcar.com/?cid=52&NewsId=27
    Някой има ли повече информация по темата ?
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

До: Малко помощ за паркинг ?!

Само знам,че ги карат в Кремиковци на някакъв паркинг.
    Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от dulgiq0843 Преглед на мнение
      Само знам,че ги карат в Кремиковци на някакъв паркинг.
      По-конкретна информация ?

Коментар

"Паркинга" се намира точно на входа на село Кремиковци от дясно на пътя. Опитвал съм се да преговарям с хората там да ме пуснат да си напазарувам чаркове. Не даваха и дума да се издума да припаря вътре или да ми продадат каквото и да било. Не знам дали нещо се е променило от тогава. Това беше през 2007ма.

ПП. Предполагам , че е възможно да се водят някакви преговори със собствениците но....
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
          "Паркинга" се намира точно на входа на село Кремиковци от дясно на пътя. Опитвал съм се да преговарям с хората там да ме пуснат да си напазарувам чаркове. Не даваха и дума да се издума да припаря вътре или да ми продадат каквото и да било. Не знам дали нещо се е променило от тогава. Това беше през 2007ма.

ПП. Предполагам , че е възможно да се водят някакви преговори със собствениците но....
          Хмммм, ще пратя един приятел на разузнаване, да проучи ситуацията
          Имаше ли интересни автомобили ?

Коментар

До: На кой паркинг извозват старите автомобили от акцията на столична община ?

Как да ти кажа ..... те ги трупат на купчини. Като в моргите дето ги гледаме по телевизора. За да се попадне на нещо свестно според мен трябва да се вербува агент от работещите там. Да му се обещае некой лев , та като дойде нещо смислено да се обажда , и бърже на оглед преди да са я смачкали.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
              Как да ти кажа ..... те ги трупат на купчини. Като в моргите дето ги гледаме по телевизора. За да се попадне на нещо свестно според мен трябва да се вербува агент от работещите там. Да му се обещае некой лев , та като дойде нещо смислено да се обажда , и бърже на оглед преди да са я смачкали.
              Хм, нали имаше опция да изчакват 2 месеца преди да мачкат и разглобяват.Евентуално ако собственика се сети че са му взели автомобила, да може да си го прибере в рамките на този срок.Ако някой минава от там, ще съм благодарен на някоя снимка.Интересувам се от някоя стара Американка или Фолксваген.

Коментар

Така да се включа и аз като стар скрападжия в началото на Кремиковци е базата на Екометал инженеринг и понеже са ни клиенти вчера питах може ли да се купи нещо от тях (говорех за полуоски от коли и камиони за матерял 60х кована стомана) казаха може на място. Другата база в която събират коли и със сигурност до преди две години продаваха и цели коли е в Илиенци бившия Терснаб от там един приятел си купи преди три години цяло дизелово уно за части даже може и да се регистрира кола купена от тях след технотест. Сега не знам къкво е положението не съм ходил там от три години защото ми е малко далече.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X