Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неплатена сметка на бензиностанция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неплатена сметка на бензиностанция

Възможно ли е навсякъде, където пропусна да си прибера касовата бележка (всъщност рядко явление, но само конкретно за мен), да ми пуснат жалба до Органите с приложени видеозапис или свидетелски показания?
    Плащането е причина за издаване на касова бележка, а не обратното. И винаги трябва да са в този ред.
    Навремето(и сега, честичко) по заведенията ни промениха отношението по въпроса, като носят сметката и после вземат парите... и като кажа - искам да платя с карта и ми казват "ами не може защото плащането е пуснато в брой".

Та по темата - самото издаване на касова бележка е достатъчно доказателство, че сметката е платена. В случая са издали касова бележка, за да могат да продължат работа, понеже правата на касиерите да излязат от рамките на нормалния процес на продажба са нулеви. След това, за да не ги гърчат за 8.75 лева, са викнали полицията(а причината може и да е зачестилите опити за зареждане и тръгване без да се плати).
    LZ1DWW

Коментар

Доста време мина, някакво развитие?

Коментар

Още съм на свобода, но и не съм зареждал оттогава там.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Още съм на свобода, но и не съм зареждал оттогава там.
          По добре недей..
          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

метанстанциите не са много. Тази ми е най-близка и ако не мина покрай някоя по-евтина през седмицата, тази получава седмичния ми разход за метан.

Коментар

Дишай спокойно
              Ще ти отганизираме зрелищно бягство от затвора - с джипки АТВ и ендуро .
              Може и питка с флекс да ти хвърлим през решетките. Искай килия с контакт Ама мисля, че с азотна киселина ще е по-тихо
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Дишай спокойно
                Ще ти отганизираме зрелищно бягство от затвора - с джипки АТВ и ендуро .
                Може и питка с флекс да ти хвърлим през решетките. Искай килия с контакт Ама мисля, че с азотна киселина ще е по-тихо
                Някъде в схемата може да се включи и някой лазер за зрелищно срязване на решетките, а ако Ясен е окован във вериги за това тежко провинение - и на веригите.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Някъде в схемата може да се включи и някой лазер за зрелищно срязване на решетките, а ако Ясен е окован във вериги за това тежко провинение - и на веригите.
                  Веригите са задължителни, а ако има лъвове пазачи ???
                  OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

То е ясно, че си изпросихте почерпката, но изчакайте поне да ми пратят призовка.

Коментар

Каква призовка?! Направо спецотряд ще ти пратят!!! Иди се предай доброволно в полицията. Така може да ти намалят наказанието с една-две годинки!
                      А ние ще следим-ако до 48 часа не те видим във форума, започваме да приготвяме лазерите!
                      Ето едно решение, за да не направиш рецидив-сложи си дисплей на арматурното табло и когато дадеш контакт, за 3-4 секунди да светва надпис "Плати ли си сметката?"
                      Последно редактирано от Еmil; 07-11-09, 00:20.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        В най-лошия случай наказанието е административно, демек-глоба, но за размерите и не съм в течение.

чл.218Б....за маловажни случаи стойността,на които е по -малка от една мин.работна заплата-стойността на вещите се заплаща в троен размер.

Коментар

Ти хубаво се опитваш да внесеш спокойствие, но по моему е късно. Не знам колко е законовия срок, месец ли, колко там, и ще пратят качулките. После ще ги пращат пак - да освобождават затвора от нечувани извращения. Лъвовете от охраната се въргалят на купчина в ъгъла измодерастени, директора заключен в кабинета, плаче и преписва без правописни грешки най-дебелия учебник по химия, половината пандизчии с бан до Нова година, другата половина скандират в хор правилата за пълния член, навсякъде сух режим, Ясен ходи насам - натам с едно парче верига и един лазер, и кой зяе - ...
                          Ма де да знам, може сами да съберат пари, и да платят на който трябва, за да го изгонят от дранголника.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            ... навсякъде сух режим...
                            Е, прекаляваш. Едно е да съм гаден, друго е да съм извратен.

Коментар

Направо го взехте за мезе човека . Според мен са го блъфирали, че са се обаждали до полицията. Никой няма да им обърне внимание за такава сума, а и от самата газстанция никой няма да се занимава за 8 лв. Псували са малко като е заминал и толкова . Иначе похвално ,че се е върнал като се е сетил, защото който пие трябва и да плаща. Нека да има повече такива хора.
                              Диян Димитров

Коментар

Протоколът от РПУ си беше съвсем истински, копието на бележката - също.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X