Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искат ли зелена карта на влизане/излизане в Сърбия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искат ли зелена карта на влизане/излизане в Сърбия

Имам валидна но физически не е при мен. Каня се да мина през Сърбия на връщане за България.

По спомени от преди май никога не са ми искали за Сърбия но знам ли.

Поне по КПП-тата на източната им граница не са искали показване на застраховка.
    Това обаче нищо ни означава, реално без зелена карта нямаш застраховка.
    При евентуална проверка на тяхна територия си в нарушение.
    Също при инцидент.
    Враг усраине

Коментар

• jja
      jja коментира
      Редактиране на коментар
      Това е другия въпрос, като не е при мен физически това може ли да е проблем вътре. Съмнява ме че това че картата не ми е в джоба отменя застраховката.

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Може да се окаже проблем.

Според това колко си хазартна натура ако зеленият сопол не е в теб може да бъде добре да си направиш застраховка за преминаването през Сърбия.
      И там и в Монтенегро няма централизирана система.
      Системата функционира на окръзи и е абсурд да се направи централизирана проверка, какво остава за нещо от еврогейски съюз!
      Трябва да имаш физически документ иначе рискуваш неколкодневен престой в Сърбия.
      Без плескавици и дюлева или на прекалено солена цена.
      Със сигурност не искаш да ти вземат книжката там - разбирай го както искаш.

Миналата събота-неделя бях в Сърбия. Освен лични карти друго не са ми искали. Само на влизане в БГ нашият митничар ми поиска лична карта и талона на колата. Това на Калотина. Чакането обаче е смразяващо. Не ти мърдат час-час и половина, та да не кажа два..
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Калотина? Това па какво и къде е?
      За мен несъществуващо место за преминаване на границата колкото и за бежанците

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Посока Сърбия ли си чакал ? Те сега си тръгват югоизточните германци от отпуска...

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Посока Сърбия минах за около час и 15-20 мин. Навръщане обаче беше страшно. И да, проблема са югоизточните германци, холандци, австрийци и тн..

Я гледай...Би трябвало по-рано да са си дошли, други години трафика за насам е Юли, а от средата на Август се прибираха...
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Нещо ненормално става на сръбската ни граница от около месец, хем пикът на завръщащите се гастарбайтели тепърва предстоЙ. Проблемите, естествено, ги създават нашите КПП-ейци.
      Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

Човек ще рече, че тъпата Калотина е единственото място за преминаване през Сърбия
        Чисто садо/мазо, особено по това време.

Между другото некой има ли информация за новият граничен пункт, който се гради някъде около Белоградчик?
        Би трябвало да е под Връшка Чука и съответно Зайчар в Сърбия.
        За мен е много непонятна тая инициатива, баш като да увампирим едни евро средства.
        И въпреки или БАШ за това - много подкрепям туй начинание, аку да е супер ялово!
        Абе колкото повече - толкова повече
        Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 5 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
        X