Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълномощно за кола с немска рег.?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Slick
    интересно ми е кой ще ти се навие да ти направи застраховка на кола с чужда регистрация.. и аз мислех, че не е важно .. ама само АЗ си го мислех
    има застраховки каско за чужда регистрация - чичото на мой комшия е с френски паспорт и колата си я застрахова всеки път като си идва в БГ...

това въобще не ми е проблем...
    въпроса е да съм спокоен, че на границата няма някой да се заяде и да ми прави проблеми...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо ама това е застрашовка ГО, която ти правят на границата задължително и то ако не се лъжа беше за месец време .. сигурен ли си, че може да се направи каско ?

Коментар

Тедо ама това е застрашовка ГО, която ти правят на границата задължително
        Как ще ти я правят задължително, ако си дойдеш на КПП-то със зелена карта?!?
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Тедо ама това е застрашовка ГО, която ти правят на границата задължително и то ако не се лъжа беше за месец време .. сигурен ли си, че може да се направи каско ?
          ГО ако е застраховка, аз съм трамвай! ГО си е жив данък, маскиран като застраховка...
          под застраховка имам предвид само и единствено КАСКО!

ПС: На тях не им трябва българска ГО - тяхната си е като зелена карта и важи в БГ...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

така е, че си е живо събиране на пари само.
            А за правене .. правят да - независимо, че си имат зелени карти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X