Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на постоянен адрес за смяна на лична карта за регистрация на мпс?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на постоянен адрес за смяна на лична карта за регистрация на мпс?

Здравейте някой знае ли с точност и актуалност най новата процедура за смяна на постоянен адрес , искам да си сменя адреса на София, и после личната карта за да мога да си регистрирам колата в София..
    Понеже в Провинцията ми отказаха а в София ми гарантираха,че ще стане. Тук има доста хора не е 1 монополист за целия град.

https://www.google.com/search?client...80%D0%B5%D1%81
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Според мен, не ти трябва удостоверение, а направо заявяваш смяна на лична карта.Тогава казваш, че ще имаш нов постоянен адрес, и те го вписват в новата карта

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
        Според мен, не ти трябва удостоверение, а направо заявяваш смяна на лична карта.Тогава казваш, че ще имаш нов постоянен адрес, и те го вписват в новата карта
        ", че ще имаш..." не е, като да имаш.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• krassitch
          krassitch коментира
          Редактиране на коментар
          Доообре- има.Не вярвам някой да ходи да проверява...

• novatech
          novatech коментира
          Редактиране на коментар
          Ми то проверката им е натискане на няколко клавиша и си я правят по задължение.

Смяната на постоянния адрес не е толкова просто. "Казваш, че имаш"
        Покрай (след) самата смяна има много врътня. Аз от страх по нея още съм софиянец, иначе отдавна да съм станал селянин и по документи, не само по характер.
        Да изиграеш такова хоро само за една регистрация...???
        От къде си?
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
          Стоян Боюков-Sariones коментира
          Редактиране на коментар
          Ако питаш мен, не е проблем само градушката! Ма, ако се донесе до София лично ще го видя. Това без да го следя специално. Такива работи се виждат, като глист на лайно. Е в детската градина пред нас децата няма да са "в час" де!?

• gimax
          gimax коментира
          Редактиране на коментар
          Е що сички сакат да ебат гявола у въздуха,ако може???

Заради "изборната миграция" и регистриране на 300+ циганина на адрес празно дворно място в N-ската община, смяната на постоянен адрес изисква представяне на нАтУрален акт за имота, където искаш да ти бъде адресът или нАтУрален акт и договор за наем между тебе и собственика на имота по адреса. Общините твърдят, че правят някакви проверки, колко ги правят не е ясно.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• sonda
          sonda коментира
          Редактиране на коментар
          Точно така е, и то от 15-ина години...А наемодатела те сегинка ще дотърча да занесе у общината договор и натУрален акт и да оповести, че гЛта парици

т.е. няма решение?
        Щото дето гълтат наеми не искат да оповестят и т.н.

Коментар

• trapper
          trapper коментира
          Редактиране на коментар
          Всеки се спасява поединично. И ти - така.

Има наемодатели, които си декларират отдаването на имот под наем, може да се намери.Ако приемем, че сключиш договор с такъв, в най-добрият случай ще си назад с поне 2 наема.След като си изкараш лична карта, ще бягаш.Това са пари на вятъра...Аз бих потърсил добър сервиз в провинцията, и бих си направил колата както трябва.После, регистрация по сегашен адрес

Коментар

Не си ли мислил да я продадеш тая хубавица на някой тенекиджия? За щерка му, примерно. С някаква горница, примерно, и без да влизаш в криминалета.
          Това с регистрациите (временни и постоянни) на адрес вече е, а и ще става все по- голям проблем. От доста време бърникат ЗУЕС, измислят все по- сериозни рестрикции, навъдиха се доста професионални домоуправители, щото документацията вече не е по силите на баба Пенка... Да не влизам в подробности, ама да обявяваш и предприемаш подобни действия в публичен форум си е леко недомислено.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
            Има наемодатели, които си декларират отдаването на имот под наем, може да се намери.Ако приемем, че сключиш договор с такъв, в най-добрият случай ще си назад с поне 2 наема.След като си изкараш лична карта, ще бягаш.Това са пари на вятъра...Аз бих потърсил добър сервиз в провинцията, и бих си направил колата както трябва.После, регистрация по сегашен адрес
            от 10г живея, на 1 и също място просто собственика на имота не е негов няма нотариален акт и т,.н.
            и не иска днеска го попитах да ме впише, за да не плаща на наема, данъци .
            Не съм мислел да подарявам колата, нито на тенекиджия нито на друг.

Коментар

Фани си гадже софиянка, да живеете на един адрес

Коментар

Дай снимки да видим тази толкова обсъждана кола за която толкова се говори в тази и в другата тема...

п.с. Видях я, както писах в другата тема ако бяхте матирали лъскавия лак, нямаше да бие толкова на очи вдлъбнатините от градушката, колата определено си струва да се оправи и постегне.
                Последно редактирано от Еделвайс; 19-06-25, 21:31.

Коментар

• cnc82
                  cnc82 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Има снимки в другата тема. Има линкове към тях в единия пост.

• Еделвайс
                  Еделвайс коментира
                  Редактиране на коментар
                  Изобщо не ги видях, сега ще погледна пак

Какво точно си струва в тая кола, то няма нищо здраво по купето???

Коментар

• drukman
                  drukman коментира
                  Редактиране на коментар
                  Историята, колега си струва. И не само. Аз съм минавал по тая пътека. Струва си, вЕрвай ми. Личен опит.
                  Ако не те кефи си купи лъскаФ до блясък кошник на 15г, 84 000 км от Илиянци. .... без градушка. Там са по-убави.

Първоначално публикуван от bladest Преглед на мнение
                от 10г живея, на 1 и също място просто собственика на имота не е негов няма нотариален акт и т,.н.
                Тука вече става култово
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X