Да приключа темата:
Могат да се прехвърлят задължения с декларация в КАТ но това се прави за всяко наказателно постановление/фиш или к'вото там му казват само по отделно.
Няма декларация, с която всички последващи глоби и наказателни постановления да отиват към лице различно от собственика по талон.
Единственият начин бил прехвърляне на собственост, което към момента не ме устройва.
Ами това е, направих опит и каквото зависеше от мен по въпроса.
Щом не става - не става!
Изгубих достатъчно време в обикаляне по гишета в търсене на решение.
Имаме към момента 2 връчени, които ще бъдат платени.
От тук насетне - за всички бъдещи пътни глоби да си намерят работещ начин за връчване!
Жената е на 75 години, книжка няма от 35 и вероятността да има каквито и да е отношения с КАТ клони почти към нула.
Да се оправят, изгубих достатъчно време с тази глупост.
Като искат пари - да се напънат за събирането им!
Могат да се прехвърлят задължения с декларация в КАТ но това се прави за всяко наказателно постановление/фиш или к'вото там му казват само по отделно.
Няма декларация, с която всички последващи глоби и наказателни постановления да отиват към лице различно от собственика по талон.
Единственият начин бил прехвърляне на собственост, което към момента не ме устройва.
Ами това е, направих опит и каквото зависеше от мен по въпроса.
Щом не става - не става!
Изгубих достатъчно време в обикаляне по гишета в търсене на решение.
Имаме към момента 2 връчени, които ще бъдат платени.
От тук насетне - за всички бъдещи пътни глоби да си намерят работещ начин за връчване!
Жената е на 75 години, книжка няма от 35 и вероятността да има каквито и да е отношения с КАТ клони почти към нула.
Да се оправят, изгубих достатъчно време с тази глупост.
Като искат пари - да се напънат за събирането им!
Коментар