Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация в данъчното след много години...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Хъм. Те нали вързаха масивите на кат и данъчното. И не се подава декларация а става служебно?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дя, явно вече се е "появил" в системата им, защото скоро ми изпратиха писмо-заплаха че е спрян от движение, поради това че не е плащана застраховка гражданска отговорност (ако помня... добре). Той не е излизал извън тротоара от над 6 години и затова и не съм я плащал. Това не ме безпокои – ще платя такава и ще го пуснат служебно в движение автоматично (15 дни след застраховката). По този път минах с колата.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Хъм. Те нали вързаха масивите на кат и данъчното. И не се подава декларация а става служебно?
        Те ги вързаха, ама при него нещата са се случили 2005. Тогава две съседни бюра не бяха информационно вързани. Преди две години пусках на вода едно ремарке, зарязано към 2000 г. Спрели го автоматично, явно при смяната на номерата, то е било с жълт, данъчното и те го спрели, но си имаше партида. След 200 цирка в КАТ, отидох с новия талон в данъчното, промениха си номера и активираха партидата. Начислиха данъци за 5 години назад, платих и всичко вече е ОК. При колегата е сходна ситуация, но няма зачисляване в данъчното - една декларация за придобиване, най-добре по поща или онлайн. Да няма среща със сърдити лелки.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X