Все по-усилено се дочуват слухове за промяна на курса лев/евро.До колко са реални и ако да кога да очакваме да се случи?Интересно ми е Вашето мнение по въпроса колеги.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Идва ли промяна на курса лев/евро?
Свий
X
-
До: Идва ли промяна на курса лев/евро?
Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеВсе по-усилено се дочуват слухове за промяна на курса лев/евро.До колко са реални и ако да кога да очакваме да се случи?Интересно ми е Вашето мнение по въпроса колеги.Наистина има определен кръг от хора дето много им се иска, ама няма как !
Дейността на нашата Централна банка е сведена до статистическо бюро, без никакво право за самостоятелна финансова политика
Даже и някой малоумен политик да се изкуши да го прави, то няма да стане от днеска за утре, първо трябва да се промени закона за валутния борд, а тръгнат ли да дискутират темата мисля, че ще е трудно на следващият ден да намериш левове в кеш!TLC 90 1KZ-TE 2000г.
"Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнениеа тръгнат ли да дискутират темата мисля, че ще е трудно на следващият ден да намериш левове в кеш!
Според мен ще е точно обратното..... Левове ще има колкото щеш.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Това е се едно да пуснат да напечатат с 50% повече левове, което закона за валутния борд не го позволява. Демек е антизаконно. Ама законите тук не са на особенна почит, най паче от тия дето ги правят и трябва да ги прилагат. Та да видим...ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеНе е въпроса да падне борда а да се промени курса примерно на 3лв за евро и па да е борд.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеСпоред мен ще е точно обратното..... Левове ще има колкото щеш.TLC 90 1KZ-TE 2000г.
"Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър
Коментар
-
Всичките ни работи винаги се вършат "много компетентно", затова сме на това дередже... Скоро не очаквайте промяна на курса, защото те метрото 5-та година ще започнат да го строят, при положение че обещаха 2007 да е готово, а какво остава да сменят паричната единица на цялата страна. Никакъв шанс...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Г-ца Маевска Преглед на мнениеВсичките ни работи винаги се вършат "много компетентно", затова сме на това дередже... Скоро не очаквайте промяна на курса, защото те метрото 5-та година ще започнат да го строят, при положение че обещаха 2007 да е готово, а какво остава да сменят паричната единица на цялата страна. Никакъв шанс....Та в тази връзка за мен е доста успокоително мнението, че няма да се промени курса.Ама дали?
Николай Папазов
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеТо не е очакване а по-скоро притеснение.Примерно следната хипотеза:Имам ипотечен кредит, който естествено е отпуснат в евро.Да ама доходите ми са в лева.Ако се промени курса примерно на 3лв./евро какво става-гълтам вода;гризвам дървото и други подобни апокалиптични картини.Та в тази връзка за мен е доста успокоително мнението, че няма да се промени курса.Ама дали?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Г-ца Маевска Преглед на мнение...................От Вашия коментар да разбирам, че сега сте по-благосклонен със заплатата си в левове да изплащате кредита си евро, отколкото по-късно когато кредитът Ви ще се обезцени на половина, след смяната на паричната единица?
Ако хипотетично Левът се обезцени наполовина, заплатата в левове, също ще се обезцени наполовина - тоест ще стане по малка.
А кредитът, който е изтеглен в Евро, ще запази стойността си, както и месечните погасителни вноски в Евро, ще запазят стойността си .
Само гдето Левовете, необходими за купуване на погасителната сума в Евро, ще са два пъти повече.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар