Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камион = лека кола !!!!????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камион = лека кола !!!!????

Казаха ми че от две седмици вече се плаща и акциз за товарните коли ако растоянието на леглото от зад е по малко от 50 % от това на м/у осите на гумите !??
    това вярно ли е ,??
    А може ли някой да ми го покаже като инф. където и да е , а в сила ли е наистина или е само слух или все още не е действа?!
    един от моите монстери е с тези параметри, ама как така да го вклучват в кат.( пътна обикновена а не товарна кола зареди малко сантиметри)!!!
    искрено ще се радвам ако колегите ми помагат с отговор на това ново безумие на нашите уникални умни депотати!

До: камйон = лека кола !!!!????

Доколкото знам от клиент са го върнали за технотест дали пикапа му тойота тундра е товарен. По нататък незнам какво е станало. Отиди до някой кат и питай, питай ги и за номера на наредбата и посля я прочети в държавен вестник.
    ОФФ. Докара ли някой монстър в България?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Доколкото знам от клиент са го върнали за технотест дали пикапа му тойота тундра е товарен. По нататък незнам какво е станало. Отиди до някой кат и питай, питай ги и за номера на наредбата и посля я прочети в държавен вестник.
      ОФФ. Докара ли някой монстър в България?
      Оказа се че този закон го има от една година от ЕУ , и първо са го налагали в Варна и затова повечето варненци идвали в София да обмитат колите си, а писмото престигна в столицата чак преди 2 седмици , и така
      понеже много X5 и разни такива джипове ги правиха ала 7 местен и разни уж товарни коли, налага се този закон да го има и тук.
      Растоянието на целият багажник или леглото по точно на пикапите трябва да e повече от 50% от растоянието м/у осите .
      при мой случаи аз съм над това 50% иначе ми чакаше едни 15000 лв акциз!!!
      та за това дето ме пита, да колега тук са и вече продадох 3 останаха 4 ,при желание заповядаи в София следващата седмица да ги видиш , понеже тази няма да съм тук иначе от след понеделник си добре дошъл.

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
        та за това дето ме пита, да колега тук са и вече продадох 3 останаха 4 ,при желание заповядаи в София следващата седмица да ги видиш , понеже тази няма да съм тук иначе от след понеделник си добре дошъл.
        А "кръгчета" даваш ли?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X