Обява

Свий
Няма добавени обяви.

З.К. Дженерали - НЕ !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• З.К. Дженерали - НЕ !!!

Здравейте колеги.

Подавам поредния сигнал срещу въпросната застрахователна компания.

Преди 2 дена, братовчед ми, направи леко ПТП на НДК. Драскотина някаква. Поради невъзможност да се установи, кой водач в коя лента е (и може би поради факта, че другия автомобил имаше полицейски лепенки на предното стъкло) се "оказа" че братовчед ми е виновен. Той потърси своите права в Застрахователна компания Дженерали, носейки прилежно написаните му акт и протокол и с учудване установи, че от въпросната компания, нямало да му изплатят никакви парички. Отговора им е, позоваване на една специална клауза, според която, ако караш в забранен участък, не получаваш обезщетение. А той не е карал в забранена улица или нещо от сорта.

Ние разбира се, очакваме обещаното от тях писмо, с което официално да ни откажат и тръгваме по институциите. Застрахователен надзор, Комиция за защита на потребителя и прочие.

Но мисълта ми е, да се бяга с 200 от въпросната или по-точно казано поредната застрахователна компания, която е недобросъвестна.

До: З.К. Дженерали - НЕ !!!

Гони ги до дупка!

И сканирай отговорите им, хем да се смеем, хем да виждат от Гугъл и Дженерали, че някой им размахва зацапаните гащи!

Коментар

Задължително!

Последния път, когато ме мотаха застрахователи, така бях успял да ги "набера", че донесоха парите за откраднатото ми АУДИ в къщи. И до днес не съм се разписал някъде, че съм ги взел тези пари...

Коментар

Колега ,преди време имаше по господари на ефира ,цяло предаване за вьпросната компания и неините ИЗМАМИ.Голями измамници тия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X