Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с "порше лизинг"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем с "порше лизинг"

Да не забравиш и комисията за защита на потребителите.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

момчета сагата с порше лизинг продължава
      ..сега пък са ми пратили фактура "такса прекратяване"..само това пише..почти 1000лв
      ..за пръв път ги чувам за такова нещо а преди седмица говорехме подробно и се разбрахме ..уж.
      въпростната такса е около 700лв но има начислено и ддс..
      звъннах да питам..-колежката която е запозната за съжаление отсъстваше ...
      някой има ли представа за какво иде реч

Коментар

Да не си погасяваш предсрочно лизинга?
        На какъв тип лизинг си?
        ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
        lre-bulgaria.org

Коментар

не не е предсрочно ..точно според плановите плащания си е

Коментар

Най-добре се обади и питай за какво е! Аз лично не се сещам иначе!
            ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
            lre-bulgaria.org

Коментар

..сагата..продължава и продължава
              ..такова некоректно и безотговорно отношение дори и според дилъра им до сега не е срещал..
              ..вече 2-3 месеца от как съм изплатил всички суми по договора включително и 1000те лв "такса прекратяване" вкл и още някви 500лв ..и..нищо колата още не е прехвърлена а вече ми изтича каското..

..не знам..работата отива на съдене май..не ми се искаше но..

..някакви безумни обяснения дават служителите..че някой от горе не им пращал талона защото това висяло като задължение и прочее
              с алианс уж вече се били разбрали и те им изплащали /връщали /парите ..макар че не виждам и това какво отношение има след като аз всичко съм си платил..загубена работа ..сега последно ми казаха че от алианс точно по моята полица им върнали по малко пари и трябвало отново да изчисляват ..и пак..изчакайте ..изчакайте и така..не знам какво да правя..дайте някакъв съвет ..на "господари на ефира" ли да звъня ..на комисии ли..на адвокати ли..не знам вече...
              ..накрая ..ще взема да ида пред парламента и да го запаля е тъй ..с една туба бензин и ..квот тва ..тъй и тъй ..още не е моя

Коментар

Митков, я виж какво става с Ковачки - поинтересувай се кои са адвокатите му, та ги наеми. Гаранция, че ще спечелиш делото.
                "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Събирай сите документи с които ясно и точно се вижда, че не дължиш нищо, отиваш и си наемаш един адвокат да дойде с теб в офиса и никакво мърдане и отстъпки докато не се видиш с когото трябва, или не ти дадът талона. б@хти мутрафоните.
                  Само гледай да си подбереш добър адвокат, поне да е запознат с подобни неща и процедурите, все си мисля, че ще се поспечът и надявам се ще мине по-безболезнено.

успех
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X