Внасям си поредната разсрочена вноска по застраховка КАСКО, към Армеец, на Витарата на 10.12.2008. На 16-ти вечерта ми се обажда агента да ми каже, че КАСКО-то ми е прекратено. Изказва предположение, че са намалили срока от 15 на по-малко дни гратисен период след датата на падежа (падежа е на 30.11.). Правя си нова застраховка, маркировка и тичане свързано с цялата процедура и разбирам, че срокът не е намален. И се почна едно звънене, карат ми се все едно, че аз съм виновен, прехвърляне на топката от един офис на друг и т.н. Нищо. Не че съм очаквал нещо, ама поне едно извинете щеше да прозвучи смислено. Уви, не ми се извиниха за причинените главоболия и за това, че джипката ми стоя два дни, реално, без застраховка, но с палтена такава. Добре, че не се получи така нареченото "застрахователно събитие" през тези два дни, че тогава в какъв филм щях да вляза....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Неправомерно прекратена полица КАСКО!
Свий
X
-
До: Неправомерно прекратена полица КАСКО!
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеВнасям си поредната разсрочена вноска по застраховка КАСКО, към Армеец...
-
Градски мини в Дженерали. Аз от 9 години съм с тях. Една забележка нямам.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеГрадски мини в Дженерали. Аз от 9 години съм с тях. Една забележка нямам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнениеИ след тоя случай новата пак ли е в Армеец?
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеГрадски мини в Дженерали. Аз от 9 години съм с тях. Една забележка нямам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнениеа какви са им условияата , колко им % -та за пълно каско
А що се отнася до фалита, все трябва да имаме някой специалист по застраховки във форума той да каже. Доколкото аз знам, всичките застраховки са презастраховани някъде.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеВнасям си поредната разсрочена вноска по застраховка КАСКО, към Армеец, на Витарата на 10.12.2008. На 16-ти вечерта ми се обажда агента да ми каже, че КАСКО-то ми е прекратено. Изказва предположение, че са намалили срока от 15 на по-малко дни гратисен период след датата на падежа (падежа е на 30.11.). Правя си нова застраховка, маркировка и тичане свързано с цялата процедура и разбирам, че срокът не е намален. И се почна едно звънене, карат ми се все едно, че аз съм виновен, прехвърляне на топката от един офис на друг и т.н. Нищо. Не че съм очаквал нещо, ама поне едно извинете щеше да прозвучи смислено. Уви, не ми се извиниха за причинените главоболия и за това, че джипката ми стоя два дни, реално, без застраховка, но с палтена такава. Добре, че не се получи така нареченото "застрахователно събитие" през тези два дни, че тогава в какъв филм щях да вляза....Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнениеТова в коя агенция на Армеец се е случило?
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеГрадски мини в Дженерали. Аз от 9 години съм с тях. Една забележка нямам.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеимал ли си щети, щото те прекратяват полицата на 3-тата щета, независимо от размера й
Джипката старата ми я надраха пред блока и ми я пребоядисаха.
На бусовете сме сменяли челни стъкла. Стария е ходил на тенекеджия два пъти заради некадърни шофьори естествено не наш персонал.
Винаги са били стриктни.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Никога не сключвам т.нар. КАСКО. Защото в БГ това не е застраховане а хайдутлук. Спестил съм пари колкото да си купя една нова кола. Последния плах опит за такава застраховка беше с един Мерседес, с който блъснах на пътя куче с над 100 км./час и си строших грила и бронята. През 23.00 часа през ноща, край Добрич. След два дена отивам в офиса на застрохавателя - ами идете да ви напишат протокол от пътна полиция в Добрич... Хайде де... За 150 лева да хукна да се моля на добричките полицаи да ми напишат акт... Нерви, време, разправии... - купих си грил, залепих си бронята и забравих още същия ден.... Крали са ми кола с фотооборудване за много пари - за 2000 лева ми върнаха и колата и оборудването. Твърдо не на каското. Каското ни в БГ така е измислено, че застрахователите да правят пари от премиите, като колкото е възможно повече да отхвърлят искове, да намаляват искове и въобще - без да си правят труда да работят с привлечените пари и да са точни и коректни да печелят от надписани хартии и стикери. Без мен. 10 катастрофи имам - всичките по чужда вина. Гражданската си плащат точно.... е, почти винаги... Но е по-малко бягане поне.... Имам си кола за оставяне пред заведения и големи магазини - Голф 2. Да не дава господ да съм виновен в катастрофа... но, от спестените от каско -тата пари на всичките ми коли мога да възстановя поне две коли от големи щети....
Коментар
-
Първоначално публикуван от горби Преглед на мнениеНикога не сключвам т.нар. КАСКО. Защото в БГ това не е застраховане а хайдутлук. Спестил съм пари колкото да си купя една нова кола. Последния плах опит за такава застраховка беше с един Мерседес, с който блъснах на пътя куче с над 100 км./час и си строших грила и бронята. През 23.00 часа през ноща, край Добрич. След два дена отивам в офиса на застрохавателя - ами идете да ви напишат протокол от пътна полиция в Добрич... Хайде де... За 150 лева да хукна да се моля на добричките полицаи да ми напишат акт... Нерви, време, разправии... - купих си грил, залепих си бронята и забравих още същия ден.... Крали са ми кола с фотооборудване за много пари - за 2000 лева ми върнаха и колата и оборудването. Твърдо не на каското. Каското ни в БГ така е измислено, че застрахователите да правят пари от премиите, като колкото е възможно повече да отхвърлят искове, да намаляват искове и въобще - без да си правят труда да работят с привлечените пари и да са точни и коректни да печелят от надписани хартии и стикери. Без мен. 10 катастрофи имам - всичките по чужда вина. Гражданската си плащат точно.... е, почти винаги... Но е по-малко бягане поне.... Имам си кола за оставяне пред заведения и големи магазини - Голф 2. Да не дава господ да съм виновен в катастрофа... но, от спестените от каско -тата пари на всичките ми коли мога да възстановя поне две коли от големи щети....
Коментар
-
Първоначално публикуван от горби Преглед на мнениеНикога не сключвам т.нар. КАСКО. Защото в БГ това не е застраховане а хайдутлук. Спестил съм пари колкото да си купя една нова кола. Последния плах опит за такава застраховка беше с един Мерседес, с който блъснах на пътя куче с над 100 км./час и си строших грила и бронята. През 23.00 часа през ноща, край Добрич. След два дена отивам в офиса на застрохавателя - ами идете да ви напишат протокол от пътна полиция в Добрич... Хайде де... За 150 лева да хукна да се моля на добричките полицаи да ми напишат акт... Нерви, време, разправии... - купих си грил, залепих си бронята и забравих още същия ден.... Крали са ми кола с фотооборудване за много пари - за 2000 лева ми върнаха и колата и оборудването. Твърдо не на каското. Каското ни в БГ така е измислено, че застрахователите да правят пари от премиите, като колкото е възможно повече да отхвърлят искове, да намаляват искове и въобще - без да си правят труда да работят с привлечените пари и да са точни и коректни да печелят от надписани хартии и стикери. Без мен. 10 катастрофи имам - всичките по чужда вина. Гражданската си плащат точно.... е, почти винаги... Но е по-малко бягане поне.... Имам си кола за оставяне пред заведения и големи магазини - Голф 2. Да не дава господ да съм виновен в катастрофа... но, от спестените от каско -тата пари на всичките ми коли мога да възстановя поне две коли от големи щети....
Можеш всяка година да имаш някаква щета и да им взимаш парите.. я броня я фар я стъкло...Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар