Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неправомерно прекратена полица КАСКО!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Неправомерно прекратена полица КАСКО!

Внасям си поредната разсрочена вноска по застраховка КАСКО, към Армеец, на Витарата на 10.12.2008. На 16-ти вечерта ми се обажда агента да ми каже, че КАСКО-то ми е прекратено. Изказва предположение, че са намалили срока от 15 на по-малко дни гратисен период след датата на падежа (падежа е на 30.11.). Правя си нова застраховка, маркировка и тичане свързано с цялата процедура и разбирам, че срокът не е намален. И се почна едно звънене, карат ми се все едно, че аз съм виновен, прехвърляне на топката от един офис на друг и т.н. Нищо. Не че съм очаквал нещо, ама поне едно извинете щеше да прозвучи смислено. Уви, не ми се извиниха за причинените главоболия и за това, че джипката ми стоя два дни, реално, без застраховка, но с палтена такава. Добре, че не се получи така нареченото "застрахователно събитие" през тези два дни, че тогава в какъв филм щях да вляза....

До: Неправомерно прекратена полица КАСКО!

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    Внасям си поредната разсрочена вноска по застраховка КАСКО, към Армеец...
    И след тоя случай новата пак ли е в Армеец?

Коментар

Градски мини в Дженерали. Аз от 9 години съм с тях. Една забележка нямам.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
        а какви са им условияата , колко им % -та за пълно каско

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
          И след тоя случай новата пак ли е в Армеец?
          Пак. Ние, българите, сме страхотни мазохисти, ама вината си е наша. Първата ми реакция бе да си помисля, че аз съм виновен, че съм се забавил иначе питай ме дали щеше да е там...

За "Дженерали" тук, в София, чувам доста негативни мнения и нещо за предстоящ фалит!!! Дали е истина не знам, ама във всеки слух си има доза такава. В последно време не съм чул някой познат да си е направил застраховка там, а преди и моите бяха в тази зстрахователна компания.

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
            а какви са им условияата , колко им % -та за пълно каско
            Нямам си идея. Знам, че когато съм имал проблем не са ми направили въртел с пари. Нито на личните ми коли, нито на служебните.
            А що се отнася до фалита, все трябва да имаме някой специалист по застраховки във форума той да каже. Доколкото аз знам, всичките застраховки са презастраховани някъде.
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              Внасям си поредната разсрочена вноска по застраховка КАСКО, към Армеец, на Витарата на 10.12.2008. На 16-ти вечерта ми се обажда агента да ми каже, че КАСКО-то ми е прекратено. Изказва предположение, че са намалили срока от 15 на по-малко дни гратисен период след датата на падежа (падежа е на 30.11.). Правя си нова застраховка, маркировка и тичане свързано с цялата процедура и разбирам, че срокът не е намален. И се почна едно звънене, карат ми се все едно, че аз съм виновен, прехвърляне на топката от един офис на друг и т.н. Нищо. Не че съм очаквал нещо, ама поне едно извинете щеше да прозвучи смислено. Уви, не ми се извиниха за причинените главоболия и за това, че джипката ми стоя два дни, реално, без застраховка, но с палтена такава. Добре, че не се получи така нареченото "застрахователно събитие" през тези два дни, че тогава в какъв филм щях да вляза....
              Това в коя агенция на Армеец се е случило?
              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Отдавна съм приключил с Армеец.И аз бях влязъл в едни приключения с тях......Аз лично ти препоръчвам ДЗИ, Булстрад .

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                  Това в коя агенция на Армеец се е случило?
                  Води се прекратена от Агенция1, на "Гурко", а сигнала за прекратяването е подаден от офиса им в търговски комплекс "Илинден" жк. "Света троица", на спирка "Оряхово".

Коментар

имал ли си щети, щото те прекратяват полицата на 3-тата щета, независимо от размера й

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                      имал ли си щети, щото те прекратяват полицата на 3-тата щета, независимо от размера й
                      Е чак до толкова много щети не съм стигал за 1 каско. На фокуса за 9 години са ми чупили 4 пъти стъклона дясна врата и 2 откраднати СД-та - без панелите, 1 път челно заради камък, предна броня когато един кретен ме засече и се качих на един тротоар.
                      Джипката старата ми я надраха пред блока и ми я пребоядисаха.
                      На бусовете сме сменяли челни стъкла. Стария е ходил на тенекеджия два пъти заради некадърни шофьори естествено не наш персонал.

Винаги са били стриктни.
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

става дума за 3 щети за една година, а Уника са още по нагли

Коментар

Никога не сключвам т.нар. КАСКО. Защото в БГ това не е застраховане а хайдутлук. Спестил съм пари колкото да си купя една нова кола. Последния плах опит за такава застраховка беше с един Мерседес, с който блъснах на пътя куче с над 100 км./час и си строших грила и бронята. През 23.00 часа през ноща, край Добрич. След два дена отивам в офиса на застрохавателя - ами идете да ви напишат протокол от пътна полиция в Добрич... Хайде де... За 150 лева да хукна да се моля на добричките полицаи да ми напишат акт... Нерви, време, разправии... - купих си грил, залепих си бронята и забравих още същия ден.... Крали са ми кола с фотооборудване за много пари - за 2000 лева ми върнаха и колата и оборудването. Твърдо не на каското. Каското ни в БГ така е измислено, че застрахователите да правят пари от премиите, като колкото е възможно повече да отхвърлят искове, да намаляват искове и въобще - без да си правят труда да работят с привлечените пари и да са точни и коректни да печелят от надписани хартии и стикери. Без мен. 10 катастрофи имам - всичките по чужда вина. Гражданската си плащат точно.... е, почти винаги... Но е по-малко бягане поне.... Имам си кола за оставяне пред заведения и големи магазини - Голф 2. Да не дава господ да съм виновен в катастрофа... но, от спестените от каско -тата пари на всичките ми коли мога да възстановя поне две коли от големи щети....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                            Никога не сключвам т.нар. КАСКО. Защото в БГ това не е застраховане а хайдутлук. Спестил съм пари колкото да си купя една нова кола. Последния плах опит за такава застраховка беше с един Мерседес, с който блъснах на пътя куче с над 100 км./час и си строших грила и бронята. През 23.00 часа през ноща, край Добрич. След два дена отивам в офиса на застрохавателя - ами идете да ви напишат протокол от пътна полиция в Добрич... Хайде де... За 150 лева да хукна да се моля на добричките полицаи да ми напишат акт... Нерви, време, разправии... - купих си грил, залепих си бронята и забравих още същия ден.... Крали са ми кола с фотооборудване за много пари - за 2000 лева ми върнаха и колата и оборудването. Твърдо не на каското. Каското ни в БГ така е измислено, че застрахователите да правят пари от премиите, като колкото е възможно повече да отхвърлят искове, да намаляват искове и въобще - без да си правят труда да работят с привлечените пари и да са точни и коректни да печелят от надписани хартии и стикери. Без мен. 10 катастрофи имам - всичките по чужда вина. Гражданската си плащат точно.... е, почти винаги... Но е по-малко бягане поне.... Имам си кола за оставяне пред заведения и големи магазини - Голф 2. Да не дава господ да съм виновен в катастрофа... но, от спестените от каско -тата пари на всичките ми коли мога да възстановя поне две коли от големи щети....
                            Напълно съм съгласен. От като го има каското в България съм спестил поне за две читави коли. Не съм хранил ни СИК ни ВИС,нито някой друг. Друг е въпроса, ако колата е нова и на лизинг.А най-добре гараж със СОТ (читав).

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                              Идеологочно си прав. Обаче ако ти се наложи да вадиш парите и ги нямаш, защото не си ги спестил а похарчил... кофти.
                              Можеш всяка година да имаш някаква щета и да им взимаш парите.. я броня я фар я стъкло...
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X