Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистриране на двигател от автомобил който не е одписан от КАТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регистриране на двигател от автомобил който не е одписан от КАТ

Здравейте,
    Рових се из форума и забелязах че тук има компетентни по моя въпрос, а той е следния.
    Закупих си автомобил , но с повреден двигател.
    Закупих и двигател който качих на този автомобил.
    В кат нейскат да ми рег. новия двигател понеже е от автомобил който не е одписан от регистрите на КАТ(води се че е в движение). А всъщност автомобила е разпарчосан на части като двигателя получих аз. И тъй като сме си България , двигателя все още не го водят като резервна част , се чудя какво да правя.
    С това мотаене закъснявам с регистрацията на автомобила си.
    Човека от когото съм закупил двигателя има договор за покупко-продажба но неможе да бракува автомобила понеже същия се води на отчет община далечна от тази в която живее той.Трябва ли да се ходи в КАТ в общината в която се води този автомобил или може има начин да се бракува във всяка една община.
    Какво да направя колеги.
    Благодаря.

До: Регистриране на двигател от автомобил който не е одписан от КАТ

Да те предупредя ,информацията е от преди 18 месеца взема си табелте и двата талона и отива в областния КАТ там му бракуват колата и му издават съответния документ с копие от които и договор за покупко продажба ти продава двигател ,и вече ти прилагаш тези 2 документа към останалата бумащина отиваш в твоя си КАТ регисрираш за табели и после в общината си рег придобивката

..... и се молиш да не попаднеш на някой всезнаещ чиновник
    но е наи добре да отидеш в твоя КАТ хващаш 1 офицер да ти обясни кякво да направиш за да не стане някоя разминавка.Поздрави
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X