Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някой който да е експерт на тема акции на борсата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някой който да е експерт на тема акции на борсата?

Имам няколко въпроса.Който може ще съм благодарен да помогне.Може и по телефон и срещу заплащане.Важно ми е!!!

Методи за оценка цената на акция при търгово предложение:
    1.Метод на дисконтираните парични потоци на собствения капитал (или друг) - как се изчислява цената на акция; какъв е алгоритъма на действие
    2. При метода на пазарните множители на дружествата-аналози как се преценя кой коефициент да се приложи – Р/S; P/B или P/EBIT и как се изчислява цената на акция по този метод. Цената Р на акцията коя е и към кой момент.

До: Има ли някой който да е експерт на тема акции на борсата?

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
    Имам няколко въпроса.Който може ще съм благодарен да помогне.Може и по телефон и срещу заплащане.Важно ми е!!!

Методи за оценка цената на акция при търгово предложение:
    1.Метод на дисконтираните парични потоци на собствения капитал (или друг) - как се изчислява цената на акция; какъв е алгоритъма на действие
    2. При метода на пазарните множители на дружествата-аналози как се преценя кой коефициент да се приложи – Р/S; P/B или P/EBIT и как се изчислява цената на акция по този метод. Цената Р на акцията коя е и към кой момент.
    Обади се на Pursi от Варна той е човека ако му нямаш телефона дрънни да ти го дам

Коментар

До: Има ли някой който да е експерт на тема акции на борсата?

Яворе ти ме уби!!!

Чел съм книгата " Ако зъболекарите бяха импресионисти" ама за брокери и инвестиционни консултанти не бях чувал.
      Сериозно, ако още имаш нужда от помощ утре нека се чуем ще ти помогна за каквото мога. Имам едно-две търгови зад гърба си...
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X