Повече стърчащи нагоре антени значи!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нормално ли е да ти дигнат колата...
Свий
X
-
еми то сателити трябва да наслагаме
а намен какво ми се случи:
отивам в Стара Сагора с една лада с ремерке сме че ще товарим едни железарии за булдозера,спираме под моста до ОББ и гледам че пише платен паркинг.Повъртях се да видя озверял чичко или леличка да ми гушнат паричките ,но уви нямя.
влизам в банката излизам след 15 мин и наколата скоба,звъннах на оставения телефон ,няколко пъти ,след като измина час и 15 мин се появиха ,викам им че несъм намерил накого да платя ,я те ми показват едни лисчета които предварително се закупували от незнам си къде ,и драскаш на тях в колко си спрял и можеш да стоиш 1 час,че аз данесам ванга откаде дазнам-РЕКЕТТТТТТТТТ"Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."
Коментар
-
И са седяли отнякъде и са ти се смяли през цялото време копеленцата... А с ремарке не могат да те вдигнат с паяка, сто пъти съм го казвал
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Абе и една от онези малките горелки (оксижени) тип "млад касоразбивач" би свършила прекрасна работа, че и по-тихо...Лошото е че копеленцата ти записват номера когато те закопчават...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Бе гледам от известно време че в локалното на улицата между пл. Македония и Руски паметник масово слагат скоби.
Странното е че слагат на паркиранте уж правилно макар и в локалното, а на тия дето са върху тротоара - не.
Тия горелки да не са с пропан некви нефелни... То по-добре дали не е чук и течен азот на флакон?
Коментар
-
и аз съм го чувала същото за ситроените и дори, че ако решат да ги вдигт чупят колите и тогава дори и тези с паяците си имат неприятности - причина да ги избягватПървоначално публикуван от vokelА,аз съм чувал не знам дали е вярно ,че единствената защитена от паяците кола е Ситроен-ХМ,СХ и т.н. Паркираш,спускаш го долу и довиждане.Специално СХзадната цялата гума се пребира в калниците.
Коментар
-
Друго популярно напоследък място на което слагат скоби - отсечката между женския пазар и хр. ботев. Който не си плати талона за паркиране и го щракат. Днес гледах един пич се измъчи с едни големи резачки, ама в крайна сметка успя да го резне
Коментар
-
тия със скобите не си ли записват номера на колата? в английското филмче сваляха скоби сложени от частни фирми на частни улици /в Кралството е така/ - изрично казваха, ако скобите са сложени на държавна улица от полицаи да не ги пипате...
а иначе, скобите се чупят и като тръгнеш - особено с жип
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар