Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нормално ли е да ти дигнат колата...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А,аз съм чувал не знам дали е вярно ,че единствената защитена от паяците кола е Ситроен-ХМ,СХ и т.н. Паркираш,спускаш го долу и довиждане.Специално СХзадната цялата гума се пребира в калниците.
    B+

Коментар

Защитената кола е твоя любим Н-2
      А иначе най-простия способ е да имаш закачено отзад ремарке
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Зависи от ремаркето ,ако е малко на ръка ще го качат калпаците,виж ако е някоя каравана
        B+

Коментар

И къде ще виси отзад? Не става, закачаш го и спираш където си искаш, пробвано е с Вранглера многократно. Обикалят, псуват и отминават като се захващат със следващия в редицата.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не са решили,гледай взели 60 вместо 30
            B+

Коментар

Нали трябва да откачат ремаркито бре, а това вече е наказуемо. и дори да беше много дълга платформата на паяка, къде си видял КАТ-аджия да вдигне нещо по-тежко от чашка?

Коментар

Според мен има и вариант ако са ти много големи гимите (поне за скобите съм сигурен)! А иначе по въпроса с товароподемността - преди 10-на година нащо BMW 7-ца, бяха пробвали да го вдигат и в момента на дигане, паяка тръгнал да се преобраща и бушмените пуснали колата! Имаше една сериозна драскотина на вратата! После бяха дошли с по-голям паяк и го бяха взели! Баща ми като го беше видял, луд скандал, но ......!
                RB Patrol Team

Коментар

Така де, ама тези по-старите паяци вече почти не останаха 2-3 най-много, новите се справят. Та "Братя, купувайте Събърбани!"

Коментар

мммм,турско Ивеко .Старите ОМ-чета бяха за жигули и лади ,някой москвич .Не бяха подготвени след 90-та непосредствено.
                    B+

Коментар

нормално е , иначе няма да има тръпка на мене веднъж преди години ми вдигнаха колата отг паркинга на японския, щото щял да идва таджикистанския президент. аз се разсмърдях и си я взех от паркинга без да плащам.
                      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Мен пък ме вдигнаха от пред 1 забутана пицария, и то по сигнал от персонала!?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                          Мен пък ме вдигнаха от пред 1 забутана пицария, и то по сигнал от персонала!?
                          Е тия ще ги подпаля после...бахмааму...

Коментар

Re: Нормално ли е да ти дигнат колата...

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                            в 20.00ч от място, където по никакъв начин не пречи на движението /няма спирка, кръстовище, пешеходна пътека и т.н./, но има знак забранено паркирането и "паяк до 21.30ч"/ /

Дори КАТаджията каза, че за такова нарушение не се отнемат точки...

Та питам нормално ли е вместо фиш за паркиране, да получиш "сметка" за отвличане с паяк???

ПС: Случката стана снощи на бул. Дондуков пред Младежкия театър /на отсрещния тротоар/... Бях паркирал м/у две други коли и почти цялата отсечка беше с плътно паркирали коли... Като излезнахме в 21ч от театъра -хоп! Няма нито една кола! Следващата отсечка от улицата, с абсолютно същия знак си беше "наситена" с коли, няколко от тях дори спрели по диагонал и препречили половината от платното

Цялата работа ми намирисва на заучена тактика - знаят, че посетителите в театъра ще паркират там и няма опасност да дотичат и да объркат доходния бизнес...
                            ,

Тедо ами ако беше отишъл с реното на театър нямаше да те вдигнат, просто никой не вярва че човек караш джип ходи на театър
                            а аз съм забелязъл че като се покатериш яко навътре по тротоара напречно на другите коли им се разгонва фамилията от мислене как да те вдигнат накрая търят по една пцумня и си тръгват, преди 2 седмици на раковска стоях 10 минути и се забавлявах как паяка прави задръстване и пцуье здраво
                            no signature no problems

Коментар

Tедо ,

мене така ме дигнаха с паяк и ги осъдих и сшечелих делото
                              брат ми следва право и тои ми каза че ниямат никво право да те дигат

кога могат да те дигнат ,когато си задъстил улицата и пречиш на движението .Тогава те се отнася за закон за пътища.

а като си паркирал на синя зона или кадето има знак за забранено паркиране , там те наказват по закона за админ. нарушения ,в които никаде не пише нещо за паяци .ако те хванат на место тогава могат да ти напишат акт но имаче немогат

Коментар

и аз мисля 4е наи сигурнят с метод е да се залепи6 по близо до зградите или да се завре6 под дарветата. може да е в разрез с закона но е по сигурно. Колкото повече бордюри преодолееш при паркиране толкова по сигурно джипоже и бусоже дигат без проблем, но бусове с недстроики не могат . къси са им коланите. Те и сега работиат с два вида колани : къси за колите и по дълги за бусове джипове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X