Обява

Свий
Няма добавени обяви.

aма каква ми е гаранцята!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• aма каква ми е гаранцята!

здравейте колеги!
    може ли някой да ми каже при покупка на кола от сащ как най добре да си плати,,понеже това с тяхното pay pal доколкото ми обясниха не се работи с него в нашите банки.
    за това искам или по точно моля тези колеги дето знаят как да се плати най сигурно и каква е гаранцята при получаването на парите от вапросното лице че , ще ми прати колата ,той ми дава една сметка и ми вика прати парите на тази сметка,,ама ако е мошеник!!! или ги взима и ходи да го потърсиш ,които да питам от продавачите викат няма да ти дадеме колата ако не всичките пари са при нас!!!,,хубаво де,,ама и аз каква гранця да имам ??!!
    наистина много ми е спешно да знам как най сигурно да стане сделката, и какво да им кажа в банката като пращам колата .
    желая ви най най .

До: aма каква ми е гаранцята!

Казах ти да прочетеш правилата, после пак ще се сърдиш като ти изтрият темата и с право. Изобщо не е за тук!
    LZ1PER

Коментар

Човече, ти наясно ли си въобще с какво се захващаш? Да не мислиш, че ще минеш само с парите за колата? Ми доставки, мита, данъци, такси и не знам още какво взел ли си предвид? Ти се оплакваш, че в България колите ти били скъпи, а от Америка мислиш, че стара кола ще ти излезе по-евтина и даже не си я виждал в какво състояние е... Да не мислиш, че там няма мошенници и тарикати ?!
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
        Човече, ти наясно ли си въобще с какво се захващаш? Да не мислиш, че ще минеш само с парите за колата? Ми доставки, мита, данъци, такси и не знам още какво взел ли си предвид? Ти се оплакваш, че в България колите ти били скъпи, а от Америка мислиш, че стара кола ще ти излезе по-евтина и даже не си я виждал в какво състояние е... Да не мислиш, че там няма мошенници и тарикати ?!
        прав си колега,,ама нали знаеш на вкус брат няма,,харесах я и искам да а платя .
        човека ми даде една сметка и ми каза като не можеш да плащаш по пайпал,,ето ти моята сметка да ги пратиш,,аз моля вас колеги поне ако някой има повече опит с банковите неща или поне как да съм сигурен че няма да буда излъган,,!??
        искам само съвет как да се предпазя при тази покупка на което наистина сърдечно ви благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          Казах ти да прочетеш правилата, после пак ще се сърдиш като ти изтрият темата и с право. Изобщо не е за тук!
          Пепи ,,наистина не е нарочно,,просто всеки новобранец му треба време за да свикне,,!
          едно време като сме били малки деца ,големите батковцци като искаме да играеме футбол с тях ни даваха аваанс примерно 5-0 за нас а почваме играта,,,аз братче от една месец съм тук и направо вкарахте ми -294 гола и още играта не почнала а вие за щяло и нещяло червени и пембени и жълти картони,,
          ама я дайте малко по лека към нас де,,хубаво правилата са правила,,ама наистина много твърдо го давате пониакога,,и въпреки това ще постраеме да влизаме в релси скоро ,,

п.п пук ти благодаря за внимателното ти държанйе от което показва 4е си интелигентен човек.

Коментар

Като гледам, нямаш нито едно отбелязано нарушение и това с червените точки в персоналните е по-скоро шега .... Всички виждат, че си добронамерен и се стараеш, иначе отдавна да не си член на форума . Само че преди да пуснеш нова тема или да постнеш мнение някъде, поогледай го и помисли има ли подобни в подраздела, щом се затрудняваш да определиш къде му е мястото. По темата ти мисля, че вероятността да изгориш с парите е много голяма. Кажи точно какво си търсиш, какви пари си склонен да похарчиш и т.н. Все някой ще ти даде съвет къде можеш да го намериш, без да рискуваш излишно. Ако ти харесват американските автомобили, тук в Белгия се продават доста и можеш да да вземеш нещо наистина добро. Обаче политиката на тукашните търговци е такава, че определено е по-изгодно да си купиш автомобил до 4-5 годишна възраст. Иначе в сравнение с България става безумно скъпо. Та дай повече инфо за това, което търсиш и ще го мислим всички заедно ...
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
              може ли някой да ми каже при покупка на кола от сащ как най добре да си плати,,понеже това с тяхното pay pal доколкото ми обясниха не се работи с него в нашите банки.
              за това искам или по точно моля тези колеги дето знаят как да се плати най сигурно и каква е гаранцята при получаването на парите от вапросното лице че , ще ми прати колата ,той ми дава една сметка и ми вика прати парите на тази сметка,,ама ако е мошеник!!! или ги взима и ходи да го потърсиш ,които да питам от продавачите викат няма да ти дадеме колата ако не всичките пари са при нас!!!,,хубаво де,,ама и аз каква гранця да имам ??!!
              Нямаш никаква гаранция. Вероятността обаче да попаднеш на мошеник е много по малка. Тук обикновено си държат на думата и си пазят реномето. Което обаче в никой случай не означава че си 100% застрахован срещу измами. Както и да е , вариантите са няколко - пейпал, банков превод, кредитна карта, сертифициран чек. А ако искаш да си сигурен, използвай посредник. Фирма която срещу около и над $1000 ще ти гарантира изпращането на колата и всички свързани с това документи и ще плати на продавача. 3 автомобила съм купил досега от хора които никога не съм виждал и няма да видя и не съм имал никакви проблеми. Естествено за мене е малко по лесно защото знам какво и как.
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=2812&page=13

как плати за тази?

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                  ..... Естествено за мене е малко по лесно защото знам какво и как.
                  А и си "малко" по-близко и в държава, имаща силни политически, икономически и всякакви там позиции в САЩ ....
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от tododad Преглед на мнение
                    коя
                    А и си "малко" по-близко и в държава, имаща силни политически, икономически и всякакви там позиции в САЩ
                    Ключовата фраза е "какво и как", разстоянието не е съществено, купувал съм и от Австралия

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
                      Здравейте колеги !
                      и аз да ви се похваля с новата ми предобивка Ford F350 2000 г.
                      та тази кукла е както всяка разглезена красива мацка ,колкото е езискана толкова е уникално чуството да си качиш на нея , с много тежка алтилеря V10 - 6.8 ,всички екстри . като разход не мога да ви каа понеже моята кукла пътува кум мен ,но по думите на продавача към 18 л.
                      иначе мисля да сложа метанова уредба както ми посавътваха ,или така може да прецаквам двигатела,вие какво ще кажете колеги ??!!
                      тази

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                        Нямаш никаква гаранция. Вероятността обаче да попаднеш на мошеник е много по малка. Тук обикновено си държат на думата и си пазят реномето. Което обаче в никой случай не означава че си 100% застрахован срещу измами. Както и да е , вариантите са няколко - пейпал, банков превод, кредитна карта, сертифициран чек. А ако искаш да си сигурен, използвай посредник. Фирма която срещу около и над $1000 ще ти гарантира изпращането на колата и всички свързани с това документи и ще плати на продавача. 3 автомобила съм купил досега от хора които никога не съм виждал и няма да видя и не съм имал никакви проблеми. Естествено за мене е малко по лесно защото знам какво и как.
                        мерси за отговора колега,
                        ,абе за ренемото им незнам,,ако е автокъща може и да е така ами ако са частни,,?! истината че да купиш американска кола по евтино ще фъде да я купш от там ,,сега и без това долара е паднал много ,и доколкто знам и те несмогват за скъпят петрол .
                        незнам защо ги харесвам техни камйончета ама много ми кефат ,искам такъв ей за да взимам семейството си и да тръгвам за лек оффроод някаде където вие може да ми съветвате в бъдещето.
                        спрял съм на фордове ,допадат ми като машина и модел,,само за разход не ми се мисли ,ште има май да си лишя от много неща за да компенсираме бензина хаахаха ,ама я майната му ,един път си живе нали така колеги
                        neznam kak e v sasht,,kak da provera che vaprosnyat chovek ili lice ima smetka v tazi banka i che naistna ima tozi kamyon ,,,a za takiva firma s komsyona moje li nyakoi adress ili sait .

Коментар

Първоначално публикуван от tododad Преглед на мнение
                          ами банков ордър на името на продавача

Коментар

за тази не знам, знам само че сутринта в събота да питаш как да платиш а следобяда да пътува е малко ....абе народни приказки, нали знаеш, за имало едно време.... ама, може и да греша. Може пък вече хАмериканците само като чуят че си питал във форума как да платиш и вече да товарят на кораба, знае ли човек

Коментар

Някой те е излъгал, че не можеш да плащаш през PayPal. Трябва да си откриеш сметка в PayPal, те ще изтеглят контролно 1 долар от КК ти и ще ти пратят контролен номер за активиране на сметката. Трябва да питаш банковия служител за него и да го въведеш на сайта на PP, за да ти активират акаунта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X