Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внос на медицинска техника от Китай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Внос на медицинска техника от Китай

Лошото е, че е прав. От социализма не съм виждал разходно формирани цени. Аз се опитвам да работя така, който не ме чу - той не ми се смя. Братята изобщо ми се и подиграваха, освен че се въргаляха от смях. Злати щеше да повърне. А бе ...

Коментар

Не виждам никаква причина да трия поста си още повече за ирония по мой адрес.От 10 години работя с полупроводников лазер,чиято активна среда е галиев арсенид.А в добавка съм и много доволен от ефекта от лечението!

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
        Не виждам никаква причина да трия поста си още повече за ирония по мой адрес.От 10 години работя с полупроводников лазер,чиято активна среда е галиев арсенид.А в добавка съм и много доволен от ефекта от лечението!

същият той е полупроводников светодиод ... от GaAs - ИЧ ако не бъркам
        ( да трия ли?)
        Последно редактирано от deyan_h; 19-07-08, 16:28. Причина: прекалих със смеха
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Трий разбира си. Малко ни беше другото, сега и газови полупроводникови лазери ...

Коментар

Не мога вече да го изтрия. Моля някой лош тоталитарен модераст да потъпче свободата на словото и да мине с голямата ГУМА, че това си беше SPAM!!! няма нищо общо с вноса.

P.S. Газов???

p.p.s. Доколкото си спомням внос на медицински изделия и техника предназначен за лечебно заведение винаги е безмитен. бях го проверявал , но преди мноого време. не знам сега как е. Стом. кабинет си е леч.зав. май.

p.p.p.s. gaas
            Последно редактирано от deyan_h; 19-07-08, 19:42.
            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Не е работата че е спам, ами че е резил. "Дървено желязо" трябва да е смешка, а не твърдение в приличен форум.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X