Обява

Свий
Няма добавени обяви.

джип от америка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: джип от америка

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
    .
    Да но има значение колко са.имаш право на една кола,един мотор едно атв и т.н
    Естествено,иначе не са лични вещи .
    B+

Коментар

Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнение
      На мен вече горе долу са ми ясни повечето неща. Само не можах да разбера за RAV4 акцизен ли е сега или не е акцизен? 166 коня е но ако това за САЕ и за ДИН е верно то значи не е акцизен.
      Също как стои въпроса когато контеинера пристигне в България? какво става? Знам за молбата свободен текст до местния митнически началник за безмитен внос на постоянно завърнал се родолюбец като мен . какво става след това? Вадиш колата от контеинера и газ или омагьосания кръг продължава?
      Благодаря за желанието ти да помогнеш
      Влизаш в страхотна шоу- програма след като контейнера пристигне в България.В твоя случай незнам ,като си е лична стока ,ама имам познат който си докара на Бургас пикап от щатите ..и не му признаха фактурите за покупката там нито цената на навлото /контейнера/.Били занижени.Всеки можел да представи всичко,му казали.Назначиха вещи лица да определят цената ,върху която формираха митото и накрая го изпратили с думите "Ти за 1000$ повече, искаш да измамиш държавата и в затвора да влезнеш".Да казвам ли ,че дотам нямало да се стигне ,ако е бил дал колкото му поискали? Или ти сам ще се сетиш.Така ,че пристига и газ -няма да има със сигурност.
      B+

Коментар

Другия начин е отиваш с БТВ-репортер и даваш газ по-бързо.
        SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
          Другия начин е отиваш с БТВ-репортер и даваш газ по-бързо.
          За сега цивилизованият е през дестинация -Тесалоники,демек Солун.За жалост в настоящият момент -стачкуват и обработват 30% от пристигащите товари.
          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
            За сега цивилизованият е през дестинация -Тесалоники,демек Солун.За жалост в настоящият момент -стачкуват и обработват 30% от пристигащите товари.
            За съжаление и 30% не обработват и стачката ще продължи поне още месец

Коментар

Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнение
              На мен вече горе долу са ми ясни повечето неща. Само не можах да разбера за RAV4 акцизен ли е сега или не е акцизен? 166 коня е но ако това за САЕ и за ДИН е верно то значи не е акцизен.
              Също как стои въпроса когато контеинера пристигне в България? какво става? Знам за молбата свободен текст до местния митнически началник за безмитен внос на постоянно завърнал се родолюбец като мен . какво става след това? Вадиш колата от контеинера и газ или омагьосания кръг продължава?
              Благодаря за желанието ти да помогнеш
              Колeга нали аз първи зададох въпроса

Та някой знае ли как БГ митницата определя мощността на коли от Америка? Няма нужда някой да обяснява за мито и ДДС, всички които пишем тук сме разгледали митнически калкулатори, прочели сме това и онова и знаем наизусат каде е акцизната граница и т.н.

Въпроса е знае ли бг митницата за САЕ? И ако знае прилага ли го? И сеща ли се, че това е американския стандарт за мощност и мощността на колите от Америка е измерена в САЕ? и последно като не го пише в талона откаде го разбира?

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                Не става вече тази схема, за кола с чужди номера гражданската отговорност е от 300 до 900 лева за 3-месечие.
                Имаш ли представа дали не може да се направи Зелена карта в Турция - спомням си преди години 1 приятел минаваше пеша границата, правеше си застраховката оттатъка, връщаше се и си минаваше без от Булстрад да му отрежат главата.

Коментар

ТОЧНО В ЦЕЛТА

http://www.standartnews.com/bg/artic...article=225905

http://www.standartnews.com/bg/artic...article=225906

http://www.standartnews.com/bg/artic...article=225907

Коментар

До: ТОЧНО В ЦЕЛТА

Полезно инфо
                    Само детаилите да се кара на американска регистрация не са описани но дори и да ги знаят надали ще ги напишат.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

И не са казали че гражданската струва 850 лв за тримесечие, сами си правете сметката. Поздрави
                      [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
                        И не са казали че гражданската струва 850 лв за тримесечие, сами си правете сметката. Поздрави
                        Каде и за какъв автомобил е 850?
                        В армеец за новото гранд чероки 2005 година 3.7 200 кс е 250 лв за тримесечие с американските номера
                        Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Точно в "Армеец" ми поискаха 290 лв. на МЕСЕЦ за лек автомобил 2 л. и 200 к.с.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Точно в "Армеец" ми поискаха 290 лв. на МЕСЕЦ за лек автомобил 2 л. и 200 к.с.
                            Точно така ми казаха и на мен.

Коментар

Първоначално публикуван от svetko Преглед на мнение
                              Каде и за какъв автомобил е 850?
                              В армеец за новото гранд чероки 2005 година 3.7 200 кс е 250 лв за тримесечие с американските номера
                              Явно са ти казали за месец колега. Така че сметката е проста, за две години само за гражданска ще дадеш толкова пари колкото за акциза. Поздрави

Коментар

И аз да кажа нещо по темата - преди компаниите не правеха ГО за коли с чужди номера, а такава можеше да се направи само в Интерамерикан, на цена с 20% по-висока. Някой има ли информация каква е в момента ситуацията при тях и дали има такова зверско завишение. Защото сега компаниите третират ГО на чужди номера, като "Гранична" и затова са такива цените, но при Интерамерикан може да си е старата ситуация.

Някой знае ли как стои въпроса със Зелена карта за ЕС за 1 година от турска застрахователна компания? Преди години разликата с Булстрад беше значителна. Ако сега, особено при смешния курс на долара, е по-изгодно може да се прави и тази врътка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X