Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с VIN

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с VIN

Имам следния проблем:
    Купих си бус, каран в България. Но не гледах внимателно какво купувам.
    Последната цифра на VIN е отрязана заедно с парче ламарина 10х10 и е занитено друго парче ламарина. Според мен е имало дупка от ръжда, но тенекеджията е бил
    На табелката с данните всичко е ок.
    Днес ходих на регистрация в КАТ-Варна, но ме върнаха за комисия за сряда(06.02).
    Според законите в най-лошия случай полицията може да ми конфискува автомобила.
    Някой имал ли е подобен казус и как го е разрешил?

До: Проблем с VIN

Според закона, автомобил на който не може да се установи VIN номерът не се регистрира, като се докладва на съответните органи. По тяхно хрумване, може да се направи разследване на случая. Ако се установи неоторизирана намеса (егати израза), проблемът е сериозен. Както изглежда, в твоят случай не е така и вероятно, нещата ще се оправят. Ако е съвсем ясно, че няма никаква злоупотреба, сигурно си искат почерпка
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Проблем вече няма.
      Минах комисия без проблеми.

Коментар

Браво, но това не е ли тема за размисъл. Ако сме нормална държава-във КАТ,хората имат лаболаторий,снимат VIN преди поправката и след. И нямаше да се налага да минаваш комисия.

Коментар

не знам за нормална държава, но тук този номер а на няколко места и когато "изгние" на всички места едновременно, особено само последните номера, тогава имаш проблем.
          Това е за първи път да чуя да изгние вина. Мисля че се прави на алуминиева пластинка на предното стъкло, штампиран на двигателя и шасито, лепенка на вратата и на жабката.
          Интересно, но се радвам че се е оправила работата.
          CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
          http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
          http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Nissan Vanette 1991
            Номера е върху калника, до дясната седалка. Как няма да изгние, като е на калника! Пръста ми влиза в ламарината.
            А табелката е алуминиева, под седалката, но тя не се признава, гледа се номера.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X