Някой повдигна темата за КТИ.Това е Кнтролно Теххническа Инспекция -за които не знаят.В Габрово Имаме доста самоделни машини,които бяха регистрирани от КТИ.Не знам точния им брой но може би да има 250-300 броя.Шефа на инспекцията при регистрацията на моята машина ме уваряваше по всички начини че няма проблем за движение по пътищата на страната.Регистрацията приключи и аз започнах да си карам бъгито,и веднъж ме спряха полицаи за проверка.Установи се че имам застраховка гражданска отговорност,талонче за минал преглед естественно в КТИ.Полицаите казаха че всичко е редовно но с тази регистрация няма право да се ползва националната пътна мрежа.Само коли с регистрация в КАТ можели.За малко се отървах да не ми вземат книжката.Между другото един колега (изгърмя).Взеха му книжката и в акта пишеше че управлява МПС без регистрация по надлежния ред.Ако знаете нещо по въпроса моля дайте някакво мение че направо тука е ПОЛИЦЕЙЩИНА.Ама смейш ли да се обаждаш????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвети за регистрация в КТИ
Свий
X
-
До: Съвети за регистрация в КТИ
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеНякой повдигна темата за КТИ.Това е Кнтролно Теххническа Инспекция -за които не знаят.В Габрово Имаме доста самоделни машини,които бяха регистрирани от КТИ.Не знам точния им брой но може би да има 250-300 броя.Шефа на инспекцията при регистрацията на моята машина ме уваряваше по всички начини че няма проблем за движение по пътищата на страната.Регистрацията приключи и аз започнах да си карам бъгито,и веднъж ме спряха полицаи за проверка.Установи се че имам застраховка гражданска отговорност,талонче за минал преглед естественно в КТИ.Полицаите казаха че всичко е редовно но с тази регистрация няма право да се ползва националната пътна мрежа.Само коли с регистрация в КАТ можели.За малко се отървах да не ми вземат книжката.Между другото един колега (изгърмя).Взеха му книжката и в акта пишеше че управлява МПС без регистрация по надлежния ред.Ако знаете нещо по въпроса моля дайте някакво мение че направо тука е ПОЛИЦЕЙЩИНА.Ама смейш ли да се обаждаш????Друго е ако нямаш документ за правоспособност на зем.техника,а джипа ти е с такава регистрация.Аз нямам такива проблеми,защото като ме спрат ги питам коя книжка да им дам-дали тази от КАТ или другата за тракторист,комбайнер,водач на самоходна горска техника и т.н.
И те блокират и се чудят как да ме издокарат,но в крайна сметка се съгласяват с мен.Та нали гражданската отговорност е за пътя,за нивите не ти трябва/недай боже да блъснеш някое КА700 или Т150/
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
-
Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеНе са прави вашите полицаи да ти правят проблем!Щом имаш платена гражданска,минал си преглед и имаш номер от КТИ не би трябвало да те глобяват.Защото тогава трябва да глобяват и всички трактори и комбайни,които се движат с такава регистрация.Нали те също се движат по републиканската пъна мрежаДруго е ако нямаш документ за правоспособност на зем.техника,а джипа ти е с такава регистрация.Аз нямам такива проблеми,защото като ме спрат ги питам коя книжка да им дам-дали тази от КАТ или другата за тракторист,комбайнер,водач на самоходна горска техника и т.н.
И те блокират и се чудят как да ме издокарат,но в крайна сметка се съгласяват с мен.Та нали гражданската отговорност е за пътя,за нивите не ти трябва/недай боже да блъснеш някое КА700 или Т150/
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеА бе човек то си е жива полицейщина ти не разбираш ли че като им бупнеш нещо си най добрия ако не им дадеш си шут и рогат.Ти ако знаеш колко дърва съм закарал без пари.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар