Здравейте,пускам тази тема за хората с автомобили без записано ЕВРО в талоните.До момента с JEEP от всякъде ме прехвърлят към Бълкан Стар София,чакам отговор от тях и ще го кача тук.Нека,който се е сблъсквал с това да пише без значение марката на автомобила.Ето още нещо по темата : https://new.uab.org/snews/v/918/Vadi...gichna-norma-/,
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как мога да получа удостоверителен документ за притежаваната екологична норма.
Свий
X
-
От: Как мога да получа удостоверителен документ за притежаваната екологична норма.
Оказва се че разлика има от евро 4 и нагореПървоначално публикуван от krassitch Преглед на мнениеОтказва ли общината да прибира пари за данък МПС от нямащ въпросната хартия?Или прибира повече?фИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
От: Как мога да получа удостоверителен документ за притежаваната екологична норма.
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеОказва се че разлика има от евро 4 и нагоре
Коментар
-
Хъм.
Я виж какво казва колегата
https://www.offroad-bulgaria.com/sho...69#post3432069И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Примерен калкулатор за Данък МПС:
https://cartax.uslugi.io/LR Disco II, Td5
Коментар
-
Според тоя при евро 2 и без категория все таяПървоначално публикуван от damyan_rm Преглед на мнениеПримерен калкулатор за Данък МПС:
https://cartax.uslugi.io/
Хъм хъмИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеказах го, като се доверих на казано в нета, но сега проверих закона.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
В закона са дадени границите, а Общинския съвет трябва да определи конкретно за общината...... ако не го определи се взима минималното по закон.
ето закона какво казва:
излиза, че за София коефициентите са:
без екологична категория, с екологични категории "Евро 1" и "Евро 2" 1,10
"Евро 3" 1,00
"Евро 4" 0,80
"Евро 5" 0,60
"Евро 6" и "ЕЕV" 0,40________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
да, и при мен така, но за едната кола /2005г. без категория/ ми позна данъка, а за другата 1999г. без категория ми показва с 20лв. по-малкоПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеСпоред тоя при евро 2 и без категория все тая
Хъм хъм________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Кмета/ОС по свои неведоми схеми си избират "доверен" сервиз, в който могат да издават бележка(срещу такса, естествено) за наличие на катализатор и др. евро-неща и на базата на тези данни си изчислява данъка. В Закона има само рамки, но общинските съвети решават на кой, кое и как.
Коментар
-
Не е сервиз вече ! За тая бележка за еврокатегорията само в съответното представителство на марката автомобили в България .Първоначално публикуван от Bibo71 Преглед на мнениеКмета/ОС по свои неведоми схеми си избират "доверен" сервиз, в който могат да издават бележка(срещу такса, естествено) за наличие на катализатор и др. евро-неща и на базата на тези данни си изчислява данъка. В Закона има само рамки, но общинските съвети решават на кой, кое и как.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Що не спрете с глупостите, А? Беше форум за други работи едно време.
п.п. И освен всичко друго. Работят ли всички неща дето определят вредните емисии??
п.п.п. Да ви имам и реването нещастно! Приведете си автомобилите в оригинален вид, като толкова много държите да плащате нисък данък! И не само да вземете нещастната бележка.Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 02-03-19, 00:34.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Брат ми, петък е що се ядосваш.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЩо не спрете с глупостите, А? Беше форум за други работи едно време.
п.п. И освен всичко друго. Работят ли всички неща дето определят вредните емисии??
п.п.п. Да ви имам и реването нещастно! Приведете си автомобилите в оригинален вид, като толкова много държите да плащате нисък данък! И не само да вземете нещастната бележка.
Честита баба Марта!И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар