Някой наясно ли е при загубен голям талон - каква е процедурата по изкарване на нов? Какво е нужно за целта? Как е по-добре да се представи пред КАТ като изгубен или откраднат?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Здравейте на всички! Имам запитване относно загубен голям талон пред КАТ как е...

Свий

X
- 

От: Здравейте на всички! Имам запитване относно загубен голям талон пред КАТ как е...
Оказа се, че се сменя само талона, но пак се минава сверка рама и двигател.Първоначално публикуван от Жоро Люпов Преглед на мнениеЗдравейте.
При изгубен голям талон ще трябва да смените номерата на колата,
за което се минава цялата процедура по регистрация в КАТ.
Съжалявам за объркването.
Коментар
 - 

От: Здравейте на всички! Имам запитване относно загубен голям талон пред КАТ как е...
И това само по себе си като процедура колко време отнема?Първоначално публикуван от Жоро Люпов Преглед на мнениеОказа се, че се сменя само талона, но пак се минава сверка рама и двигател.
Съжалявам за объркването.
Коментар
 - 

В Пловдив има една група от цигани,който съпровождат хората до гишетата и ги оставят след това и пак се нареждат на опашката да пазят ред на следващия платил,незнайно на кого.Много ме хвана яд,че за една пререгистрация чаках два дена по опашките,я имаше хора,които влизат на канала и след 15мин са им готови и документи и номера.Най-малко 20човека минаха преди мен!
Sent from my D5803 using TapatalkYAMAHA WR450F
Коментар
 - 

и в София ги има, "прекарвачи".............ясно е какво и как прекарват, но нищо не печелиш ако ги няма, броя на чакащите не се променя.............другаде е проблема, в тъпоумната ни система за регистрация на коли, по-евтини от телефон..................................................... аз, нито имам нерви да чакам, нито имам кой да пратя в 6ч. сутринта да ми пази ред без пари, си платих и минах същия ден, иначе щях да остана по трасето, а колата без нометра, което означава репатрак 50лв. да я махна /не разрещават да остане в КАТ/, 10 лв. за платен паркинг през ноща и на другата сутрин още 50 да я закарам...........Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнениеВ Пловдив има една група от цигани,който съпровождат хората до гишетата и ги оставят след това и пак се нареждат на опашката да пазят ред на следващия платил,незнайно на кого.Много ме хвана яд,че за една пререгистрация чаках два дена по опашките,я имаше хора,които влизат на канала и след 15мин са им готови и документи и номера.Най-малко 20човека минаха преди мен!
Sent from my D5803 using Tapatalk
иначе, когато няма опашки, в Сф се минава за час без колата и за два с колата.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
 - 

Да,но забелязах,че хората с "прекарвачите" минават и гишетата преди нормално чакащите като мен!И колко струва ако не е тайна тази услуга?И на кой се заплаща?
Sent from my D5803 using TapatalkYAMAHA WR450F
Коментар
 - 

e, аз за гишето ползвах човек да ми пази ред, на канала си се наредих в нормалната опашка.Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнениеДа,но забелязах,че хората с "прекарвачите" минават и гишетата преди нормално чакащите като мен!И колко струва ако не е тайна тази услуга?И на кой се заплаща?
Sent from my D5803 using Tapatalk________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
 - 

В КАТ на София-област, в Гео Милев, никакви ядове, нито прекарвачи... Няма и канали. Организацията е(беше, сега не знам) сравнително добра и се минаваше за час-два, без никакви жокери.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар