Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първата трета регистрационна табела за МПС в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Първата трета регистрационна табела за МПС в България

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Има го, защото някому е изгодно да го има. Има даже патенти върху великата технология и се прибират едни кинти от едни хора. Не виждам къде на мен ми е далаверата от занитения за пластмасовата броня заден номер. Отделно дето дори занитен през подложката към ламарината номер не е велико предизвикателство да се свали.

Гламавото решение си е гламаво решение, независимо в колко нормативни документа е поставено. Синия талон към книжката е също толкова гламаво решение и винаги е бил. А те и двете не са решения на нищо дори, и не знам да имат аналог в световен мащаб.
    Спарки,те ти и отговора...

Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение
    Това Е пряко следствие от малоумието на правилата. Няма държава без малоумни правила, ама ние сме световни шампиони.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

А как е в Америка ....
      От: Речено,сторено!(САЩ)

Пристигам в Стюардвил

Първото нещо,което правя е да отида в полицията и да съобщя за изгубения номер на колата."Не се притеснявай,ще вкараме в компютъра липсата и ще сложиш предния номер от зад!" Излиза полицай(в случая трупър) с мен на вън да огледа колата.Прави обиколка около нея и ме пита къде ми е предния номер?...Поглеждам,няма го!...Ми!...Почесвам се по тила.Двамата започваме да се смеем и ме канят вътре за да вкарат в компа,че изобщо нямам номера...След 15 минути ми връщат документите и ми пожелават приятен престой в Аляска и да карам внимателно!....Добре де!А номера?...."Не се притеснявай!Целия щат вече знае,че Джип Чероки с л**нян цвят се движи без номера и е редовен...
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
        А как е в Америка ....
        Ахъм, и гледам са живи-загинАли. Не веднъж съм писал/казвал - системата на КАТ e по-лесно да се изрие нацяло, отколкото нещо вътре да мръдне в правилна посока.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Ахъм, и гледам са живи-загинАли. Не веднъж съм писал/казвал - системата на КАТ e по-лесно да се изрие нацяло, отколкото нещо вътре да мръдне в правилна посока.
          За това спор няма
          Но за да стигнем до там, трябва първо минпредс да не е кукурбитус - таа, едно по едно.
          А хваленето как минават дребни селски номера води единствено до това да се направи така щото да не минават вече( без това да доведе до смислено подобрение на системата.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            И после : Тая дупка не е дупка !

Коментар

За това спор няма
              Но за да стигнем до там, трябва първо минпредс да не е кукурбитус - таа, едно по едно.
              А хваленето как минават дребни селски номера води единствено до това да се направи така щото да не минават вече( без това да доведе до смислено подобрение на системата.
              Кукурбитус е премиер 6 години от общо 26. Той може и да е една от причините, но нито е единствената нито самодостатъчната. Тиквите в тая система да отглеждани от мама и тате да са тикви. Те друг мироглед нямат.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А не, той не е причина за нищо, доколкото е страхлив да предприеме каквито и да било действия самостоятелно.
                Той е просто показател за състоянието на държавата.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И нека ви кажа как е в Англия, регистрационни номера се пишат с химикал на лист от тетрадка, детенцето може да ви ги нарисува с пастели, виждал съм на тир прицепа вместо табела лист от тетрадка с химикал надраскан ), може да ги принтирате на принтера у дома или най-правилно отивате в близкия магазин за автоаксесоари или през интернет и след няколко часа имате ако искате 111 чисто нови, пластмасови ЗАКОННИ регистрационни табели и може и за тапети да си ги слагате, кой каквото му душа иска цената е около 10 кинта на бройка, за количество сигурно има отстъпки )
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

В Англия като продаваш кола да не би да ходиш на нотаруис че е по-скъпа от апартамента?

Коментар

В Англия ... да не би да ходиш ...
                      В Англия никой не ходи!
                      За целта има телефон, компютър и плик за писмо. Последното отива до пощата с кола
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

В Англия като продаваш кола да не би да ходиш на нотаруис че е по-скъпа от апартамента?
                        Нотариус само веднъж съм виждал да ми направи копие на паспорта когато подавахме за визи преди повече от десет години, за покупко-продажба на кола са необходими само три неща - химикал, плик и пощенска марка.

Още един пример, в Понеделник на обед пускам в пощата писмо до държавна институция да ми легализира документ, в Четвъртък сутринта на бюрото ми беше писмо с ВЕЧЕ легализирания документ, всичко на всичко по-малко от 72 часа включая времето за логистика... та има още съвсем мъничко докато в РБ стана така, до тогава има толкова много пари да бъдат изсмукани от бедния народ
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                          ... та има още съвсем мъничко, докато в РБ стане така, ...
                          Национална база данни, с право на достъп на заинтересованите институции.

В Англия, по рег.номер на колата ми, за секунди могат да извадят всичко, което ги интересува за мен.

Преди 8г. съпругата ми роди със цезарово сечение. От това следва, че няколко седмици няма право да кара кола. На третия ден след раждането сменявам колата си. Обаждам се на застрахователя си да направи промяна в полицата ми, където съпругата ми е втори шофьор, и изобщо не споменавам раждането. Две минути Бетовен и - "Готово, но само да ти напомня, че съпругата ти няма право да кара кола следващите N седмици"
                          Значи, от компютъра в родилното информацията директно е отишла в националната база данни, достъпна за заинтересования застраховател
                          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                          Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

За това спор няма
                            .....
                            А хваленето как минават дребни селски номера ......
                            Ааааа. Чекай ся братми да споделя нещо пресно от преди каде три часа. Седя си аз на една опашка в КАТ и един мил гражданин споделя следното.
                            Живея /казва/ от една година постоянно в едикояси чужбина. Там цялата регистрация е егати колко опростена. Ма видиш ли цената на застраховката сосе всичките други масрафи ич биля не ме устройва. Ше си я регистрирам у България на фирмата на шурелинка ми шото тука минавам метър.
                            Та такивамити работи. Човека не само от село, ами и от държавата ше избяга, ма селото от милия гражданин НИ КО ГА!
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Т.е. цената на Г.О. в България е функция от безумието на някои (повечето) административни процедури и няма абсолютно нищо общо с обезщетенията, които се изплащат, средната цена на автопарка, покупателната способност и други такива по-прости неща?

Коментар

Математиката е точна наука. Мисленето е проблем.
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X