Казуса е следния: След дълго търсене да закупя цял двигател за джипа си Нисан Патрол 3.0DI 2000г., най-после открих търсения от мен двигател. Джипа от който възнамерявам да закупя двигателя е катастрофирал, преди няколко години е бракуван и собственика не е сигурен дали ще открие талона, на който би трябвало да е отбелязано че е бракуван. Въпроса ми е, ако продавача не открие въпросния талон или какъвто и да е документ, за да се докаже, че джипа е бракуван- какъв документ е нужно да се извади и от къде, за да се докаже бракуването на автомобила и този документ да се приложи към договора за покупко-продажба и задължително ли договора трябва да мине през нотариус. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нужни документи при закупуване на двигател от бракуван автомобил
Свий
X
-
От: Нужни документи при закупуване на двигател от бракуван автомобил
Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнениеКазуса е следния: След дълго търсене да закупя цял двигател за джипа си Нисан Патрол 3.0DI 2000г., най-после открих търсения от мен двигател. Джипа от който възнамерявам да закупя двигателя е катастрофирал, преди няколко години е бракуван и собственика не е сигурен дали ще открие талона, на който би трябвало да е отбелязано че е бракуван. Въпроса ми е, ако продавача не открие въпросния талон или какъвто и да е документ, за да се докаже, че джипа е бракуван- какъв документ е нужно да се извади и от къде, за да се докаже бракуването на автомобила и този документ да се приложи към договора за покупко-продажба и задължително ли договора трябва да мине през нотариус. Благодаря предварително!
Остана да почерпиш
Весели празнициrusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
-
От: Нужни документи при закупуване на двигател от бракуван автомобил
Купих го цял ,бракуван.Преди да започна да го режа за гората ,реших да му възстановя регистрацията за да не ми се налага до гората да го карам без номера или с някакви измислени.Отидох при нотариус и се оказа ,че трябва да си купя отделно двигателя и отделно рамата,както и направих
На снимките се вижда какви документи са нужни .rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар