От: Внос на МПС от Гърция ?
Това е САМО твоят опит. Чак прекалени драми няма.
Това е САМО твоят опит. Чак прекалени драми няма.
Теб обаче те интересува и друго, дали може да се прехвърли на твое име в Гърция или ще трябва да имаш гръцки документи, че те тия тука са си ..... м@м@т@ и ако се закучат нещо няма оправия и това ще видя дали вече може с български паспорт да прехвърлиш кола на твое име.

ама за да ги извадиш ти трябва някакъв документ от сервиза... иначе ако искаш да купиш кола без номера и да сложиш временни такива за да я изкараш от държавата нямат. При теб в случая най-големия проблем си остава как ще я прехвърлиш с личната карта на твое име като не знам как ще ти издадат талона, щото в него се записва данъчния ти номер? В / ипургио метафорон / преведено транспортна служба- там където се прехвърлят всички МПС-та ми казаха, че не може с чужди документи, но аз не го вярвам това и смятам, че не си знаят законите. Иначе при самото прехвърляне си правят директно проверка и ако колата има нещо то тя не може да се прехвърли. Подозирам кой може да знае, но нямам познат авто търговец, но ако намериш нещо по обява и ти хареса можеш да ми пишеш на лично ако е автокъща ще се обадя да питам дали не знаят някоя вратичка или повече от служителите в данъчното и транспортната служба. Бих се радвал ако мога да помогна.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар