Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Минаване на преглед без допълнителната седалка?
Свий
X
-
От: Минаване на преглед бе допълнителната седалка?
Тая седалка наистина повече няма да я ползвам, понеже вече не мога да я сложа. Пък и все пак хората са го измислили, седалката ми е хваната на щифт и се маха лесно, а отзад на релсата на щората има предвидено още едно място, когато се махне седалката щората да се издърпа назад, за да не се получи грозен отвор. Също така за там където се захваща седалката за купето има пластмасови капачки който прикриват мястото, когато я няма. Така, че предполагам, че не е задължително седалката да стои постоянно там по закон.
Просто исках да разбера, как стои работата с прегледите.
Искам да кажа, че не съм искал да лъжа, ограбвам или пре.....м по никакъв начин нашата "милата" ни държава.
Ако искат седалка и съм махнал моята, намирам някоя хвърлям я в багажника, минавам прегледа и после я махам, защото мястото в багажника ми трябва, а и хората са го предвидели.
П.П. При желание на модератор, темата може да се заключи.Nissan Terrano 2 2.4i
Коментар
-
А някой компетентен би ли ми пояснил , с какво става технически неизправен автомобила , при липса на допълнителната седалка?
За себе си питам , не се дърлям.Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Прегледа гарантира, че всичките пътници (позволени по талон) могат безопасно да се возят. Както и возилото да е безопасно за околнодвижещите се возила и пешеходци.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеА някой компетентен би ли ми пояснил , с какво става технически неизправен автомобила , при липса на допълнителната седалка?
За себе си питам , не се дърлям.
А проблемът в случая не е в прегледа - там съм съгласен, че автомобилът трябва да е с всичко, проблемът е, че те спират на пътя и ти пишат акт като стой та гледай.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Да не забравяме ,че живеем в България където важи следната мисъл: "Закона е врата насред пустинята и само баламите минават през нея."Мисля ,че това дава отговор на всякакви въпроси.Хора които са прекалено умни,за да се занимават с политика са наказани да бъдат управлявани от глупаци!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kriss1 Преглед на мнениеДа не забравяме ,че живеем в България където важи следната мисъл: "Закона е врата насред пустинята и само баламите минават през нея."Мисля ,че това дава отговор на всякакви въпроси.
Следвайки стриктно същите тези закони, ще бъдеш ограбен и бит у вас, без да имаш право да се защитиш, а после полицията няма да си мръдне пръста, защото нейните закони пък ги сменят като проспекти, а правата им са горе-долу като твоите.
И да вземем конкретния случай - да не забравяме, че газовите уредби си ги слагаме не защото сме много богати и от нямане какво да правим по цял ден, се чудим как да си боцнем нещо по колата, а по една друга причина. Поради тази същата друга причина си купуваме автомобил 5-та употреба на точно 100 000км по километраж и го вземаме какъвто се падне. Не ходим в магазина да кажем искам го такъв и такъв. И като се случи, че няма място за бутилката например, махаме 2 седалки и я слагаме, напук на всички изрядни и не чак толкова изрядни форумджии.
Така, че да не се правим на по-католици от папата и да не си даваме отговор на всички въпроси с една поговорка.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Ей ,отдавна съм забелязал ,че Козлодуй е люлка на интелигенция.Не се правя на по католик от папата ,а казвам само ,че това е реалността ,всички заобикалят както намерят за добре.И на мен колите които съм имал не са помирисвали пункт за ГТП докато сложиха камери,и не че не са имали преглед ,просто отиваха документите и парите и готово.Сега единствената разлика е,че колата трябва да стои в пункта определено технологично време и камерата да я снима там.Хора които са прекалено умни,за да се занимават с политика са наказани да бъдат управлявани от глупаци!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kriss1 Преглед на мнениеЕй ,отдавна съм забелязал ,че Козлодуй е люлка на интелигенция.гр.Монтана
Въпреки, че за мен ще те разочаровам. В Козлодуй съм само от 3 години. Ама те каквито са ти заключенията, такива са ти и наблюденията.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от kriss1 Преглед на мнениеЕй ,отдавна съм забелязал ,че Козлодуй е люлка на интелигенция.Не се правя на по католик от папата ,а казвам само ,че това е реалността ,всички заобикалят както намерят за добре.И на мен колите които съм имал не са помирисвали пункт за ГТП докато сложиха камери,и не че не са имали преглед ,просто отиваха документите и парите и готово.Сега единствената разлика е,че колата трябва да стои в пункта определено технологично време и камерата да я снима там.ОФБ ДБ X22SE
Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.
Коментар
-
От: Минаване на преглед без допълнителната седалка?
Не си ме разбрал правилно колега,имам в предвид ,че като изключим огромната циганска махала,останалата част са хора работещи в централата от цяла България и са интелигентни и професионалисти.Хора които са прекалено умни,за да се занимават с политика са наказани да бъдат управлявани от глупаци!
Коментар
-
От: Минаване на преглед без допълнителната седалка?
Първоначално публикуван от kriss1 Преглед на мнениеНе си ме разбрал правилно колега,имам в предвид ,че като изключим огромната циганска махала,останалата част са хора работещи в централата от цяла България и са интелигентни и професионалисти.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеТехнически изправен не става, но ще отговаря на една наредба, в която е описано какво е конструктивно изменение на автомобила. А там пише, че промяната на местата написани в талона са конструктивно изменение, а това се отнася и за случаите, когато конструктора е предвидил свалянето на седалките. Темата е тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146021
А проблемът в случая не е в прегледа - там съм съгласен, че автомобилът трябва да е с всичко, проблемът е, че те спират на пътя и ти пишат акт като стой та гледай.
Това за "циците и задниците" често го цитирам, но все забравям къде точно съм го прочел. Не харесвам фалшивите цици, нито каквито и да е задници но е брилянтно.ОФБ ДБ X22SE
Не искам Турция да ме пази от Русия. Стигат ми 500 години.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bogilloff Преглед на мнение..... как ще реагират "органите на пътя" ако махна седалките, натоваря си багажа и най-отгоре хвърля и откачените седалки?
.
Не препоръчвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар