Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся транспорт за кола от Финландия до България ????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся транспорт за кола от Финландия до България ????

Както е видно от темата, намерил съм си една стара Тойота във Финландия. Докарване на ход не е опция, приемам всякакви идеи и съвети как да я докарам до България.

От: Търся транспорт за кола от Финландия до България ????

Сигурно ще прозвучи крайно несериозно, но как стои въпроса в контейнер и с влак ? Може би ще е неприемливо скъпо ! Поради високите цени на автомобилите там се съмнявам да се движат много автовози ! Другия вариант е някои с платформа да иде да я докара.

Коментар

Знам че се изнасят хранителни продукти от тук за Финландия но дали могат да качат 6 местен джип в камиона? С платформа ясно, на 6-7000 км. само нафтата е около 1500 лева. С влак не знам, а контейнер по вода утре ще разбера колко би струвал.

Коментар

Моят стар Хайлукс още 1991 г. беше докаран от Финландия на ход. Но сега не знам някой да внася автомобили от там.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

6-местен джип,че ще го качат не е проблем, но навлото дали си заслужава ? По вода ще е най-евтино ,но и най-бавно ! Каква е търсената цена ? Бързо,изгодно или компромис ?

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Знам че се изнасят хранителни продукти от тук за Финландия но дали могат да качат 6 местен джип в камиона? С платформа ясно, на 6-7000 км. само нафтата е около 1500 лева. С влак не знам, а контейнер по вода утре ще разбера колко би струвал.
            Имам познат с камиони постоянно превозващи товари от и за Финландия. Ако искаш мога да говоря с него или да ти изпратя телефона на лични да се разберете за цена и възможност за изпълнение на задачата .
            Напред и нагоре
            Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
            0886769809-Юлиян
            kiko00@abv.bg

Коментар

Ако на ширина се събира вътре в ремaркето на камиона няма причина да не ти я качи някой. Аз съм качвал и трактори вътре та не виждам причина джип да не може. Цената ще ти я хванат сигурно според палетните места които ще заеме колата. Пробваи на спедитор.нет и на сайта на LKW Walther дали не може да се пусне запитване за транспорта който те интересува, че аз от доста време не съм влизал там и не знам какви са сега опциите.

С колегата над мен сме писали заедно, но и неговия вариант също не е лош.
              Subaru Legacy 2.5
              Suzuki GS500 E

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
                Имам познат с камиони постоянно превозващи товари от и за Финландия. Ако искаш мога да говоря с него или да ти изпратя телефона на лични да се разберете за цена и възможност за изпълнение на задачата .
                Давай телефон на лични, най-добре да си говорим директно двамата! Благодаря ти.

Коментар

.здрънни на телефона за прасета..
                  ;-)
                  Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                  нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Какво си намерил чак там?
                    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                      Какво си намерил чак там?
                      55 в задоволително състояние, но вече е късно, днес сутринта са я купили. Транспорт намерих, благодаря на всички включили се в темата. Сега продължава търсенето на "моята" 55ца.

Коментар

Аз работя с Естония (цената би трябвало да е близка) и най-изгодно е с ТИР на DSV. Проверявал съм и за контейнер - излиза същото...
                        Уф... Сега видях, че си я изтървал...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Жалко Яворе, но да знаеш за следващия път, че можеш да я возиш само на специализиран автомобил, т.е. автовоз или платформа. В товарен автомобил не става-забраниха го.Някои все още рискуват, но ако ги хванат глобите са големи.И късмет да намериш друга 55-ца.
                          Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                          Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                          0885 660 613

Коментар

Това изискване не е ли само за Гърция (там дават и мотор да се впзи в бус).
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X