Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се регистрира в КАТ кола,внос от ЮК с дясна дирекция,проблеми и тн.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се регистрира в КАТ кола,внос от ЮК с дясна дирекция,проблеми и тн.

Колеги,бях пуснал подобна тема, но с друга насоченост. Сега моля знаещите и патилите да споделят какви са проблемите при регистрация на нов внос с дясна дирекция. Ако г-да модовете сметнат темата за дублаж или нещо не на място да трият както се полага. Мерси.
    ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

От: Как се регистрира в КАТ кола,внос от ЮК с дясна дирекция,проблеми и тн.

С всички документи на колата отиваш в КАТ и регистрираш, к'во като е обратна, те гейовете не са забранени в БГ.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      С всички документи на колата отиваш в КАТ и регистрираш, к'во като е обратна, те гейовете не са забранени в БГ.
      А бе те не са забранени ама управляват и точно това ми е кахъра:сменяли се фарове/вярно ли е/там някакви бленди или 'нам к'во си и като те подхванат великите по каналите и почнат да се гаврят с теб........бррррррр, това искам да избегна.Та за това питам,как да направя ,че да мина "lege artis", без да се гаврят милиционери с мен и същевременно да е всичко законно,за да не се гаврят колегите им на пътя. Трудно водя диалог с фуражкаджии и гледам да съм изряден,макар и това да не е гаранция.

Коментар

Тая тема не е Тема.
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
          Тая тема не е Тема.
          Що бе колега да не е тема,за мен е жив кахър. Ако имаш нещо на ум,просто го кажи или посочи според логото си.

Коментар

Не, тя темата приключи още с първия пост:
            Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            С всички документи на колата отиваш в КАТ и регистрираш, ...

Коментар

Питах съвсем ясно и човешки,но щом началника разпорежда............е жената може мъжко да роди,щом началника така разпореди. Това ли е форумният ментор/цензор.цемиург или просто човек с тире в ника?

http://www.youtube.com/watch?v=SkV1Z...ctr=1385683208 и тези мислеха,рязко,точно и безпогрешно до 9.5.45.
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 29-11-13, 07:59.

Коментар

Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение
                Питах съвсем ясно и човешки,но щом началника разпорежда............е жената може мъжко да роди,щом началника така разпореди. Това ли е форумният ментор/цензор.цемиург или просто човек с тире в ника?

... просто ...

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25801

'се некъде в тия 27 страници требе да има отговор на въпроса ти.

Коментар

... просто ...

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25801

'се некъде в тия 27 страници требе да има отговор на въпроса ти.
                  Е,благодарско,така трябваше да почнеш а не с шамарите,които имат лошият навик да се завръщат

Пичове,струва ми се, че само Ясен може да да даде,кратък,ЯСЕН и точен отговор на въпроса ми,ако има мерак да го стори.Не се обиждайте,просто му се отдава.Майсторе,благодара ти.
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 29-11-13, 07:59.

Коментар

Първоначално публикуван от old tramp
                    Пичове,струва ми се, че само Ясен може да да даде,кратък,ЯСЕН и точен отговор на въпроса ми,ако има мерак да го стори.Не се обиждайте,просто му се отдава.Майсторе,благодара ти.
                    Мързи те да прочетеш няколко страници ли (от линка по-горе)? Хайде щом не ти се чете:
                    Взимаш английския талон (лявата част на V5C), договора за покупко продажба (между английския собственик и теб, ако английският талон не е на твое име), правиш застраховка ГО (в някои компании със завишение около 50%), плащаш Продуктова такса (около 250лв.), ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сменяш фаровете (допуска се да минеш и с лепенки на фаровете). Внимавай да не е сменен двигателя на МПС-то (сравнително често го има това).
                    Всичко това сме го коментирали в другата тема!
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение
                      ...Майсторе,благодара ти.
                      Да съм написал нещо различно от Стоян, само забравих за фаровете.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Благодаря ви,темата е изчерпана.

Коментар

Аз на моита,нито фарове съм сменявал нито нищо,отидох с дукоментите и я регистрирах.И не само аз а и доста мои приятели.
                          SUZUKI VITARA V6
                          HONDA CBR 919RR
                          MERCEDES ML
                          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X