Колеги,бях пуснал подобна тема, но с друга насоченост. Сега моля знаещите и патилите да споделят какви са проблемите при регистрация на нов внос с дясна дирекция. Ако г-да модовете сметнат темата за дублаж или нещо не на място да трият както се полага. Мерси.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се регистрира в КАТ кола,внос от ЮК с дясна дирекция,проблеми и тн.
Свий
X
-
От: Как се регистрира в КАТ кола,внос от ЮК с дясна дирекция,проблеми и тн.
С всички документи на колата отиваш в КАТ и регистрираш, к'во като е обратна, те гейовете не са забранени в БГ.
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеС всички документи на колата отиваш в КАТ и регистрираш, к'во като е обратна, те гейовете не са забранени в БГ.ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнениеТая тема не е Тема.ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
Коментар
-
Не, тя темата приключи още с първия пост:
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеС всички документи на колата отиваш в КАТ и регистрираш, ...Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнениеНе, тя темата приключи още с първия пост:
Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнениеНе, тя темата приключи още с първия пост:Последно редактирано от Чавдар (V93); 29-11-13, 07:59.ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
Коментар
-
Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнениеПитах съвсем ясно и човешки,но щом началника разпорежда............е жената може мъжко да роди,щом началника така разпореди. Това ли е форумният ментор/цензор.цемиург или просто човек с тире в ника?
... просто ...
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25801
'се некъде в тия 27 страници требе да има отговор на въпроса ти.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
... просто ...
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25801
'се некъде в тия 27 страници требе да има отговор на въпроса ти.
Пичове,струва ми се, че само Ясен може да да даде,кратък,ЯСЕН и точен отговор на въпроса ми,ако има мерак да го стори.Не се обиждайте,просто му се отдава.Майсторе,благодара ти.Последно редактирано от Чавдар (V93); 29-11-13, 07:59.ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM
Коментар
-
Първоначално публикуван от old trampПичове,струва ми се, че само Ясен може да да даде,кратък,ЯСЕН и точен отговор на въпроса ми,ако има мерак да го стори.Не се обиждайте,просто му се отдава.Майсторе,благодара ти.
Взимаш английския талон (лявата част на V5C), договора за покупко продажба (между английския собственик и теб, ако английският талон не е на твое име), правиш застраховка ГО (в някои компании със завишение около 50%), плащаш Продуктова такса (около 250лв.), ЗАДЪЛЖИТЕЛНО сменяш фаровете (допуска се да минеш и с лепенки на фаровете). Внимавай да не е сменен двигателя на МПС-то (сравнително често го има това).
Всичко това сме го коментирали в другата тема!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение...Майсторе,благодара ти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар