Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бакшишите май са полудели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бакшишите май са полудели

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
    Да, и тук ще добавя още нещо, свързано с една друга тема.

Точно бак'шите са едни от основните купувачи на крадени горива
    Пък да не говорим колко от тях са осъждани и с висящи присъди за криминални деяния...
    Купуват и крадени касетофони и CD-та, за по 20лв. парчето.
    А какво ще кажете за "услугата" апарат с "помпичка". Винаги съм се чудил - каква утрепка ли е този дето го е измислил?

Коментар

"За бога братя не се качвайте в такси"

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
        ...А какво ще кажете за "услугата" апарат с "помпичка". Винаги съм се чудил - каква утрепка ли е този дето го е измислил?
        Някой Гладен електрончик. Не си спомням колко пъти са ме питали, дали мога да им направя "такава джаджа"...

Коментар

Взеха да се вразумяват .И те самите не си вярват ,че това ще мине.
          http://dnes.dir.bg/2007/09/21/news2129126.html
          B+

Коментар

Мисля ,че някой им казва какво да искат, а и не са много умни го искат от клиентите си.
            И 5 лв. да стане на км. пак ще им прибират парите фирмите към които работят.
            Мислят си, че поскъпването ще им влиза директно в джоба.
            Не е тайна, че групировки държат таксиметровите фирми и ще оставят шофьорите пак със същото възнаграждение.Като започнат работа към фирма си купуват колата на двойна цена и искат да я изплащат,да имат радиостанция,да си покриват други разходи и да им остава да занесат в къщи - няма как да стане.

Бакшиши стачкувайте си пред таксиметровите фирми това си е ваш вътрешен конфликт ,не пречете на хората които ви дават пари.

Коментар

Хора умната с хвалбите по таксиджиите, че тук познавам бивши такива и да не ви болят джипките после ако ви се разсърдят )

И те са хора, но и те като всички останали трябва да слязат на земята, сега е модно да се изнудва със стачки с монопол с какво ли не но това не е нещо което ще става до безкрайност, на всяко действие има и противодействие та ще следва като по едно време 4-5 човека в бакшиша до еди къде си после аре чичо немаме дребни чао ... че знам и за доста случаи на натупани нагли щофьори все пак всички сме хора и имаме нужда от храна и подслон ама наглостта и реалната нужда да си искаш каквото ти се полага май са силно разтегливи понятия...

Поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Няма да стачкуват пред фирмите а пред Парламента и навсякъде, където могат да пречат със страшна сила... У тях има устойчивото схващане, че улиците и всичко останало е създадено единствено и само за тях. Почти всичкият криминален контингент от страната кара такси в София.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                  на всяко действие има и противодействие та ще следва като по едно време 4-5 човека в бакшиша до еди къде си после аре чичо немаме дребни чао ... че знам и за доста случаи на натупани нагли щофьори

Какво ще кажеш, ако някой вземе да те понатупа тебе, защото си поискал повече за своите услуги?

Иначе бакшишите са свободни да искат и 1000 % увеличение на цените, а пък клиентите са свободни да не използват услугите им, ако цените не им харесват ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Да и те са хора, но доста прости.
                    Нека си вдигат тарифите, но 70% ще си останат завинаги по стоянките.
                    Кой ще им плаща заплатите?
                    Барабар Петко с мъжете...

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение

Иначе бакшишите са свободни да искат и 1000 % увеличение на цените, а пък клиентите са свободни да не използват услугите им, ако цените не им харесват ...
                      Точно това е работа на "пазара", проблема обаче е в това, че бакшишите напоследак имат навика покрай собствените си проблеми да тероризират целия град. Не знам защо са си внушили, ча са някаква голяма сила, пета или шеста власт в държавата.

Коментар

Аз също съм на мнение, че ако направят нещо подобно с тарифите си, то просто ще си дремят по стоянките, така че пазарът бързо ще ги "вразуми".Що се отнася до тероризирането на града - точно така си е.През годините, под благовидния претекст за самозащита, те се пооборудваха с туй-онуй, "стадното" им чувство за колективна защита е добре развито и действат доста организирано при нужда.На мен ми се е случвало, когато съм разсеяна и не погледна апарата как отброява, за разстояние от около 3 км /от офиса до в къщи/ да ме "изпържат" с 10 лева.На протеста ми, че няма да платя тази сума ми се казва:"ти само посмей, веднага викам колегите и ще си платиш и то - двойно!"След оплакване в ДАИ ми се отговори, че нямам доказателство, тъй като на фискалния бон /който поисках/ пише сума, но не и километри.Красиво отвсякъде!

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                          Не знам защо са си внушили, ча са някаква голяма сила, пета или шеста власт в държавата.
                          Не е луд, който яде зелника ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Познавам доста хора, които нямат коли и дори книжки и всеки ден ходят и се прибират от работа с такси. След слуховете за вдигане на цените масово говорят за покупка на автомобили и изкарване на шофьорски курсове. Ефекта ще бъде, че 2/3 от бакшишите ще останат без работа, а трафика по улиците ще се вдигне с пъти, като съответно паркирането също ще се затрудни... Т.е. зле за всички.
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                              Взеха да се вразумяват .И те самите не си вярват ,че това ще мине.
                              http://dnes.dir.bg/2007/09/21/news2129126.html
                              Хъм. Дали пък не е няква тъпа стратегия от сорта на "Дайте да им кажем 120% и после айде от нас да мине само 30%, та да не мрънкат много."?
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

http://www.standartnews.com/bg/artic...article=204357

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X