Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за покупка на кола от България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за покупка на кола от България

Колеги здравейте. Понеже дочух, че като купувам кола от Блъгария, могат да ми дадат временни (транзитни) номера от самата автокъща която купувам да пробвам колата или съм разбрал погрешно? И още един въпрос: Събота и неделя мога ли да изкарам временни номера?
    Поздрави!
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

От: Въпрос за покупка на кола от България

Могат.
    Не можеш.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Джамбазов .. много си словоохотлив даже
      а можеше само да отговориш :
      Да
      Не

Коментар

Могат, ако имат и ако желаят! КАТ в събота и неделя не работи!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Временни номера, собственост на автокъщата, могат да се поставят на която и да е кола от салона, но никой няма да ти даде да се прибереш с тях след сделката. Временни номера на твое име след сделката се получават от районния КАТ, обикновено джамбазите съдействат за ваденето им, но за съжаление само в работни дни.

Коментар

Мерси колеги, бяхте ми от полза Взех кола.
            Обаче още едно въпросче. Колата по документи се води 6+1, но няма 3 ред седалки, липсва. Ще ми направят ли в кат проблем при регистрацията, защото я няма седалката или не?
            Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Да.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от D. Bibov Преглед на мнение
                Мерси колеги, бяхте ми от полза Взех кола.
                Обаче още едно въпросче. Колата по документи се води 6+1, но няма 3 ред седалки, липсва. Ще ми направят ли в кат проблем при регистрацията, защото я няма седалката или не?
                - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО намери седалка. Аз като регистрирах нашето седалката бе сгъната. "Инспектора" вика 15 минути как може да се явявам без седака. Спуснах я пред очите му и с неухота мина всичко нормално, даже не ми търси аптечка и пожарогасител , сега като регистрирах фордчето, пак така - без пожарогасител и аптечка...
                Отплеснах се, седалка намери задължително и без това ще ти е от полза - доста си е удобно отзад. А ако имаш млади роднини - племенници, братовчеди и прочее няма да може да ги свалиш от там

Поздрави и още веднъж - ЧеститО !
                п.п. регистрираме в един и същ КАТ

Коментар

Мерси за информацията колеги

ПП: Като си по Благоевград пиши за кафе де
                  Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Извинявам се, че пиша в темата на колегата, но мисля, че въпросът ми е ПО темата:

Хипотеза:
                    Временни номера, собственост на автокъщата, могат да се поставят на която и да е кола от салона, но никой няма да ти даде да се прибереш с тях след сделката...........
                    Това значи ли, че ако се използва за предпродажбен оглед, независим сервиз, извън авто-джамбазницата и резултатите от него противоречат на предварително обявеното състояние на автомобила, което поставя самата сделка под въпрос, то цената трябва да се предоговори на място до съгласие м/у страните? Всъщност, каква е правилната процедурата в този случай?
                    ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

Не "ако" противоречат а "като".

Коментар

Не "ако" противоречат а "като"
                        Тъй,де.
                        Нарочно използвам съюза за противопоставяне, за да не наранявам нежните души на автоджамбазите, които щедро твърдят, че са сменили всички всички консумативи на "новият внос"-каква грижа за човека само! Предвид твоята словоохотливост,колега, бих помолил, и ще се радвам на кратък отговор, но съизмерим с твоята компетентност в която аз лично не се съмнявам.

Коментар

Първоначално публикуван от D. Bibov Преглед на мнение
                          ..... Ще ми направят ли в кат проблем при регистрацията, защото я няма седалката или не?
                          Големи при това. Просто я спират от движение.
                          Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение
                          .... то цената трябва да се предоговори на място до съгласие м/у страните? ....
                          А как иначе си представяш нещата?
                          п.п. И old tramp! Недей да пробваш да преоткриваш топлата вода моля те (визирам пуснатите теми от теб)! Поне недей да пишеш само с главни букви. Приема се като крещене.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

п.п. И old tramp! Недей да пробваш да преоткриваш топлата вода моля те (визирам пуснатите теми от теб)
                            ! Mea culpa
                            Не е умишлено, явно съм се къпал само със студена вода до сега.....
                            Поне недей да пишеш само с главни букви.....
                            Това къде го видя?????

Коментар

Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение
                              !...Това къде го видя?????
                              Заглавията.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X