Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за покупка на стока от сайт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за покупка на стока от сайт?

Понеже не съм никак добре с Английският искам да задам малко ламерски въпрос:Някой може ли да ми каже как може да се закупи нещо от тук и какво освен кредитна карта е необходимо:
    http://www.atncorp.com/NightVision/N...iPurposeSystem

До: Въпрос за покупка на стока от сайт?

За международна покупка , доставят само с UPS, а там е дебела доставката.

Иначе на кратко за поръчка от Интернет :
    Кредитна карта, поръчваш , избираш доставка с USPS(че е най-ефтино),
    идва след няколко дни на митницата и отиваш да се пазариш там

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
      Понеже не съм никак добре с Английският искам да задам малко ламерски въпрос:Някой може ли да ми каже как може да се закупи нещо от тук и какво освен кредитна карта е необходимо:
      http://www.atncorp.com/NightVision/N...iPurposeSystem
      Онлайн можеш да купиш от тях само ако доставката е в САЩ или Канада. В противен случай те ще ти се обадят за да уточнят начин на плащане.

Your credit card will be processed automatically only if shipping destination is in the USA or Canada.Otherwise our sales represantative will contact you to find out your payment information.
      А може би и не само заради плащането ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Онлайн можеш да купиш от тях само ако доставката е в САЩ или Канада. В противен случай те ще ти се обадят за да уточнят начин на плащане.

А може би и не само заради плащането ...
        Значи ли че не може да се поръча изобщо от друго място освен от Сащ и Канада

П.П. В какъв смисъл "не само заради плащането"

Коментар

Може да се има предвид ,че няма да мине веднага поръчката,
          за да те питат за цената на доставката.

Така ме питат от друг американски магазин. И ако ми харесва
          сумата за доставка, тогава чак минава плащането.

Коментар

Значи ли че не може да се поръча освен от Сащ и Канада

П.П. В какъв смисъл "не само заради плащането"
            Не, не значи. Поне на сайта има опция "International shipping", под което се има предвид доставка извън Щатите и Канада.
            Според информацията на сайта, в този случай плащането (VISA, Master, Amex, Discover) няма да се обработи автоматично. Т.е. поръчката няма да се счита за обработена, преди фирмата да се е свързала с купувача. Но НЯМА уговорка, че не правят доставки за други страни. Т.е. по принцип може да се поръча.

Под "не само заради плащането" имам предвид, че със сигурност имат ограничения в кои страни могат да продават и в кои не. Такава апаратура може да се използва за всякакви цели, нали? Т.е. те ще трябва при всички случаи да изяснят на кого и къде ще доставят, ако не е в Щатите.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Има една секция от сайта за Company - Export.

http://www.atncorp.com/ATNExportInformation

Основното което казват, е че при износ продуктите им се контролират от един куп организации за контрол на оръжията.
              Допълнително има и няколко препратки към други страници, в котио описват къде и за кого не могат да изнасят.

GEN-3 night vision серията може да се изнася само ако имаш една бала разрешителни.
              Generation 4, autogated/filmless technology - не се предлага за износ.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                GEN-3 night vision серията може да се изнася само ако имаш една бала разрешителни.
                Generation 4, autogated/filmless technology - не се предлага за износ.
                Ясно,значи няма щастие.Още не сме дорасли да си купуваме неща които може да се купят в Сащ например
                Благодарско на всички за помоща

Коментар

Ясно,значи няма щастие.Още не сме дорасли да си купуваме неща които може да се купят в Сащ например
                  Благодарско на всички за помоща
                  Директно от производителя може би не, но има една секция Where to buy горе в дясно. Има близо 2 страници дистрибутори.
                  В други форуми също се обсъждат продуктите на ATN, но крайният резултат е същият - не се продават извън САЩ продуктите за лазерно насочване и нощно виждане. Тотално са забранени за износ ако износителят няма необходимите документи. Правени са опити да се набавят документите, но за сега без успех.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

И у нас има дистрибутор на Atn-но не внася нищо добро.Аз се интересувам от покупка на уред за нощно виждане GEN 4.Но от доста време не мога да намеря някой да продава или внася

Коментар

В сайта на Atn специално за GEN 4 пишат, че е забранен за износ.
                      Е тези излязоха като дистрибутори:
                      http://www.johngunshop.com/articles....cleGroupID=148

но не виждам да има GEN 4
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Точно с тези говорих по телефона но нищо не можаха да кажат как мога да се сдобия с GEN 4.Те продават ниския клас на ATN.

Коментар

В друг форум четох, че преди не е имало проблеми с износа - ако имаш познат в Щатите може да ти го прати и по пощата. Но от както се борят с терористите контролът над този род стоки е изключително засилен. Има публикувани нормативните документи за износ, но са много и от 5-6 агенции и служби.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X